EltenLink

Pytanie o klasycznego skype w wersji 8

Back to Oprogramowanie

#101 pates

mam jeszcze jedno pytanie. Co zrobić w sytuacji gdzie jak mój rozmówca używa kompa bez słuchawek strasznie go tnie

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2018-08-17 19:36

#102 nuno69

To nie jest od tego

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-08-17 19:43

#103 pates

to co z tym zrobić i od czego to jest

2018-08-17 19:48

#104 Lowca_Androidow

Może niech przyciszy głośniki, może się sprzęgają

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-08-17 19:57

#105 hryniek

@Balteam: Pewnie SKype to albo sobie z automatu reguluje wszystko z czym pewnie nie da się nic zrobić o ile nie ma ustawień, albo dla każdego użytkownika tworzy osobne dowiązanie w mikserze niczym Teamtalk na Linuksie, ale... W to to raczej wątpię, raczej to pierwsze. Musiałbym zobaczyć czy cusik da się uregulować.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-08-17 21:21

#106 mojsior

w skypie da się ustawić czy ma automatycznie dostosowywać głośność mikrofonu i głośników. Te ustawienia napewno są w klasycznym skype ale w tym nowym skype nas pyta czy chcemy to włączyć czy nie podejrzewam, że w ustawieniach to się równieżustawić

2018-08-17 21:46

#107 pates

to właśnie też nic nie daje

2018-08-17 22:09

#108 pates

da się ten voice actiwation wyłączyć jakoś?

2018-08-18 21:03

#109 Prof.Falkowicz

ja mam skype 8 ale na windowsa 7 wersje 32 bitowa

2018-08-21 18:09

#110 markus1234

Skype 8 to porażka. Nie ma skrutów klawiszowych, jakieś badziewne dźwięki, i ogólnie wygląd nie fajny. Gdzie mogę dostać skype w wersji 7.40?

2018-08-31 15:49

#111 Lowca_Androidow

Jak to nie ma skrótów klawiszowych, podawałem już tutaj skróty dla wersji 8

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-08-31 16:04

#112 markus1234

Ja używam windows 7. I ta wersja skype nie spodoała mi się, więc pytam, gdzie mogę pobrać skype w wersji 7.40. Pozdrawiam.

2018-08-31 16:29

#113 Lowca_Androidow

To pisz tak jak jest, a nie jakieś wymyślasz brednie, że nie ma skrótów i co ma do tego system? Czy pod Windows 7 czy poc Windows 8 lub 10 skróty dla skype 8 są takie same

2018-08-31 16:37

#114 pates

www.instalki.pl tam pobierz ale bez asystenta pobierania, jednak ja na tt całkiem się przerzuciłem

2018-08-31 17:50

#115 thx3000 Archived

A czy ten 8 jest jakkolwiek dostępny w ogóle?

2018-09-01 03:16

#116 balteam

Jakkolwiek tak, nawet sam w sobie jest ok, ale nie umiem go zciszyć jak na razie.
Jak mam na słuchawkach lapka to jak ktoś mi wiadomość wyśle to mnie szlak trafia, jedyne co mogę to w ustawieniach wyłączyć powiadomienie dźwiękiem o nowej wiadomości.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-09-01 09:29

#117 mojsior

ściszać wszelakie oprogramowanie można w tak zwanym mikserze głośności nie widziałem aby w ustawieniach skypea dało się przyciszyć dzwonek

2018-09-01 13:13

#118 balteam

tak, tyle w mikserze nie pokazuje mi teraz ikony skypa.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-09-01 15:31

#119 markus1234

Jednak wczoraj sobie zaktualizowałem skypa do wersji 8. da się przyzwyczaić, jest dostępny, tylko ie ma skrótów na odbieranie i kończenie rozmowy. Szkoda.

2018-09-10 19:49

#120 pates

są! Były podane!

2018-09-10 20:14