moorze ktoś mi wytłumaczyć dlaczego jak coś wpisze w przzeglondarrce to co hce znaleeść i gada hbym urzył dokładdnej lokalizacji a jeszcze 3 dni temu tak nie gadał i znajduje mi informacjee o mussolinim hociaassz tego niehciałem?
Siema, Się wczoraj przestawiłem, jestem pod wrażeniem, bo jeszcze pół roku temu to było totalne G. Szybkie pytanie. Jest tam coś na kapcie? No bo w to że webvisum wypuści się na chrome nie wierzę.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Nie trzeba się rejestrować. Nie wiem jak ona to robi, ale przed chwilą wszedłem w preferencje wtyczek, opcje rumoli i tam jest link do płacenia, a tam opcje i można sobie wybrać metodę płatności. I mam 150 par kapci za dolca. :D
Tak, widziałem. Przyszedł mail, chyba sobie wziął sam z gmaila. Skubaństwo, nic nie podawałem.
taa moja teoria jest taka, zrobiłem to kristopher zembaty czyli kristopher tooth, powiem tyle nie kupujcie niczego od tego człowieka, tak jak porzucił chicken nuggeta, czy rozwój innych swoich aplikacji w tym znany wszystkim dodatek nvda remote który rzekomo miał rozwijać, tak samo będzie albo już jest z tym captcha be gone. Ja temu człowiekowi nie ufam od początku, właśnie za takie coś, dlatego właśnie dodatek ten mógł wylecieć ze sklepu z takiego czy innego powodu. Przepraszam za mój brutalny ton, ale nie nawidzę kogoś, kto najpierw coś robi, każe sobie za to płacić a potem tym rzuca
ja o tym mówiłem, kiedy to ludzie zaczynali kupować Kurczaka na masową skalę --Cytat (denis333): Szkoda, że jak ja to samo mówiłem parę lat wstecz to nikt mi nie wierzył...
Mi też średnio podoba się to, co Christopher robi z rozwijanym przez siebie oprogramowaniem, ale NVDA Remote to akurat dobrze, że zrobił, zresztą QRead do czytania plików PDF czy epub też jest bardzo spoko.