A ja mam pytanie dotyczące chroma. Mam najnowszą wersję, i jak zrobić, żeby bakspace przechodziło wstecz? Albo jak nie bakspace to jak się przechodzi wstecz? I jeszcze jedno. Wcześniej mniałem tak, że historia w chromie była wyświetlana z nagłówkami, w sensie że były nagłówki oznaczające dane dni kiedy się wchodziło na chrome. Teraz jest to w formie jednej, długiej listy. Czy da się to przestawić na nagłówki? Pozdrawiam.
google kanary to są wersje testowe, są tam testowane nowe funkcje których nie mamy w wersjach stabilnych mogą te wersje zawierać błędy więc to od ciebie zależy czy chcesz takiej wersji używać. Jeżeli zależy ci na stabilnej pracy a nie lubisz testować nowych funkcji używaj wersji stabilnej
sluchacie mam wersje instslacijnego chrome gdzies ponad 70? ale jak mi np przychodzi wiadomosc na messengera i w win10 wciskam win+shift+v to mi sie powiadomienie nieotwiera. jakby mi z chromu powiadomienia niedochodzili. co z tym moge zrobic?
tak ale mi to z chromem w kombinacji niedziala. juz to w chrome i wlaczalam,, bo sie da, ale porestarcie chrome napisalo to jakis blad i nadl mi sie to niewyswietla w win10 inne powiadomienia owszem dzialaja tak jak opisujes.
wpisalam w panel adresu w chrome to: chrome://flags/#enable-native-notifications tam to wewnatrz znalazlam, z listy vybralam enable, zrestartowlam chrome jak kazalo, a potem wypadl jakis blad no i i tak to niedziala.
okey jak to pzrestawilam do polskiego to juz blad niewyskoczyl. wiec przestawilam z powrotem dopolskiego i tes go juz niema, ale czy dzialaja mi powiadomienia narazie niewiem.
Adela, czytaj ze zrozumieniem, Nuno napisalł: Cytat --- Bo Chrome nie wie tak na dobrą sprawę, z któego miejsca strony jest powiadomienie. --- Koniec cytatu
okey rozwiazane. musialam w samim messendzerze w ustawieniach to wlaczyc.i to dziala wtedy ten skrot, ale wlasnie tylko owich 5 sekund, szkoda ze nie dluzej.
This site uses cookies to enhance your experience.