Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Wróć do Dostępne gry video#381 mojsior
witajcie.
Doszedł nowy tryb starcia albo jak kto woli ustawka, dobrze że coś się dzieje, ja i tak najbardziej to czekam na najemników, bo to jest super tryb wiem to napewno
#382 papierek
starcia to nie to samo co ustawka.
#383 papierek
najemnicy, ustawka, starcia, arena to są wszystko osobne tryby.
#384 mojsior
kurde to ja myslałem źle w takim razie dzięki.
#385 guliwer
Grałem w najemników wiele razy i wiem na pewno że to jest g...
#386 zegarmistrz
Dlaczego tak uważasz?
#387 mojsior
jak grałeś w najemników skoro mod tego nie wspiera a z ocrem jest wręcz to niemożliwe wiem bo sam sprawdzaóem.
#388 lalar123
Da się z golden cursorem. Jest ciężko, diabelnie ciężko ale podstawy przejdziesz. Gożej z budowaniem budynkuw w warsztacie takzwanym etc.
#389 guliwer
Widocznie źle sprawdzałeś. Tyle ile mi się udało to sprawdziłem i wg mnie to jest g...
To że sprawdzałeś to nie znaczy że zrobiłeś to najlepiej i że inni nie dali rady lepiej tego zrobić.
Ustawki też mod nie wspierał a jakoś udało mi się ponad 50 ustawek wygrać.
Tak wiem są skrypty, ale niektórzy pomimo skryptów nie umieli grać w ustawkę.
-- (mojsior):
jak grałeś w najemników skoro mod tego nie wspiera a z ocrem jest wręcz to niemożliwe wiem bo sam sprawdzaóem.
--
#390 guliwer
Poza tym oczywiście to jest moje zdanie. Ktoś może uwielbiać najemników, ja nie będę raczej w to grał. Chyba że pojawi się mod który to będzie wspierał, to może zagram kilka razy, ale i tak bez przekonania.
#391 martinus
Ja wolę poczekać aż tryb będzie wpełni grywalny.
#392 mojsior
ja też bo bawienie się z golden cursorami to nie dla mnie a wiem że prędzej czy później udostępnione będzie wszystko
#393 Agata.d
No coś długo nie ma aktualizacji moda. Tak długiego czekania chyba jeszcze nie było, a przynajmniej ja nie pamiętam.
#394 strowbery
trzeba czekać. Napewno dziś lub jutro może będzie 🤗
#395 mojsior
już jest więc powinno działać
#396 mojsior
jest update do hs ale moda jeszcze nie ma więc trzeba czekać
#397 kacper10
hej, mam problem, odpaliłem dzisiaj gierke, zaktualizowala mi się, wszystko pięknie się załadowało oprócz moda dostępności, wgl nie gada do mnie.
Ktoś wie co zrobić, żeby gra do mnie mówiła? :P
#398 Adasadula
Zaktualizój moda
-- (kacper10):
hej, mam problem, odpaliłem dzisiaj gierke, zaktualizowala mi się, wszystko pięknie się załadowało oprócz moda dostępności, wgl nie gada do mnie.
Ktoś wie co zrobić, żeby gra do mnie mówiła? :P
--
#399 AXM04
Najnowszej paczki z modem jeszcze nie ma. Trzeba poczekać.
#400 mara
Ręczne patchowanie działa.