Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Wróć do Dostępne gry video#361 lalar123
Pates powiedział że należy rozgrzebać nie rozgrzewać system. Znaczy, trzeba sprawdzić, czy wszystko działa w porządku. Może coś sprawia, że nie możesz używać hearthstone.
#362 bobo22
A jak to sprawdzić
#363 strowbery
witajcie, mi już działa bez zarzutów jest giiiiiiiites. Okazało się że wina była złośliwego oprogramowania
#364 matius
Coś ktoś wie dlaczego czasem mod nie działa i trzeba go jeszcze raz spakować. A gra nie ma żadnych aktualizacji.
#365 Zuza
Hej, ktoś wie, za co dostaliśmy około 6000 pyłu od tak?
klienta.
#366 guliwer
Hmm serio? Ja nic nie dostałem.
#367 Zuza
Hmm dziwne. Sama byłam zaskoczona
klienta.
#368 Zuza
Ok, hyba wpisy do skasowania, bo prawdopodobnie mogłam dostać pył za wyzwanie jednego streamera, bo na europie nie dostałam. Sory za zamieszanie
klienta.
#369 guliwer
W sumie szkoda, bo pył zawsze w cenie.
#370 papierek
za 6k pyłu mmmm prawie 4 legendy można zrobić, to by się poszalało.
#371 Zuza
Okazało się że to był bug! Do jasnej... Wiele osub na ameryce tego doświadczyło, ale przynajmniej się go trochę wykorzystało
klienta.
#372 Zuza
I teraz mam całkowite 0
klienta.
#373 guliwer
Hmm mnie zastanawia po co gracie też na ameryce, jak dla mnie to strata czasu. No ale tak robicie to widzicie w tym jakiś sens.
#374 martinus
6000 pyłu. Nieeeźle. Ja kiedyś miałem nie co ponad 7000 ale przez usuwanie nadliczbowych kart. A takiego buga to jeszcze nie widziałem. Pierwszy raz słyszę że z powodu buguw dostajesz aż tyle pyłu.
#375 Irniss
ja np gram tylko na ameryce, bo ludzie z którymi gram tam grają :D
#376 guliwer
a ludzie na europie nie grają jak rozumiem:)
#377 Zuza
Więcej jest na ameryce z tego co widzę
klienta.
#378 mojsior
jakoś ja gram na europie i nie narzekam na brak ludzi
#379 zegarmistrz
Ja też, na europie nie nażekam.
#380 pates
Spjokojnie da się grać z ludźmi z innego regionu na Europie. Sam gram z kilkoma i to działa.