Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Wróć do Dostępne gry video#401 kacper10
jest w modzie jakiś uppdater?
jak sie aktualizuje moda?
#402 AXM04
uruchamia się hearthstone access.exe
-- (kacper10):
jest w modzie jakiś uppdater?
jak sie aktualizuje moda?
--
#403 mara
Właśnie wyszedł nowy oficjalny patch do gry, lub jak kto woli nowa wersja moda.
Żeby zaktualizować moda, po prostu znowu musisz odpalić hearthstone access.
#404 Postukujacy
Ma ktośkontakt z gościem od ulepszeń? Wisi nowe i na razie nie jest dorobiony mod do aktualizacji
#405 guliwer
Mod ma być w drugiej połowie września, nie wiadomo dokładnie kiedy.
#406 kamil33
no i elegancko ale czy aby napewno to działa na 100%?
#407 kamil33
bo jeśli tak to ja sie z tego faktu cieszę jak najbardziej.
#408 matius
Działa, jak najbardziej.
#409 Agata.d
Działa, tylko na razie przerwa w grze, czekamy na aktualizację moda.
#411 Zuza
Nie
klienta.
#412 AXM04
Jak potrafisz kożystać z myszki / goldenkusora i OCR-a to da się przejść pierwszy etap, a przynajmniej mi się tyle udało.
-- (kacper10):
hej, czy tryb najemnicy jest dostępny?
--
#414 papierek
Wątpię, żeby gość dodawał nowe funkcje. Bardzo długo tylko aktualizuje to, co już jest
#415 guliwer
Wg mnie nie będzie. Wcześniej też myślałem o tym że fajnie byłoby jakby dodał np arenę itp, na najemnikach jakoś mi nie zależało. Jednak po przeczytaniu tego co napisał o tym ile to wymaga pracy, każde aktualizowanie moda po aktualizacji gry... Przestałem w ogóle myślec o tym że chciałbym żeby coś więcej dodał.
Nawet jakby kiedyś dodał najemników to i tak w to bym nie grał, dla mnie ten tryb jest bezsensu i w zupełności wystarczą mi zwykłe walki i ustawka.
#416 papierek
Mi by jeszcze arena się przydała, ale oczywiście masz rację, że to dodaje znowu roboty
#417 Paulinux
Starcia by mógł dodać i możliwość wejścia w karczemną bójkę. To by chyba sporo prostsze było
#418 guliwer
No ale tak myśląc to arenę też mógłby dodać, bo to tylko robienie taliii wybierając jedną z trzech kart.
#419 kacper10
hej nie wiem czy to jest dobre miejsce na to pytanie.
Wiecie jak mniej więcej poradzić sobie z Aethasem Słońcobójcą?
Męczę się z nim od dwóch dni i jest dramat nie daje rady go pokonać.
#420 balteam
Dołącz do grupy hearth stone, tam dużo ludzi pisze. Jeśli gracz aktywnie, to coś sensownego tam znajdziesz dla siebie.