Zależy, jak to będzie rozwiązane. Jeżeli to będzie robota na "Bluestacka" czyli dla każdej aplikacji jest osobna maszyna wirtualna to dupa zbita. Ale może być też inaczej, i wówczas wszystko będzie cacy przy odrobinie chęci.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Wiele zależy też od wydajności, sposobu interakcji z systemem itp. itd. Za tydzień mamy dostać testowy build, wtedy, o ile już to dostaniemy, będzie można powiedzieć coś więcej.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Ktoś wie czemu windows hello mi nie działa? Mamdodany odcisk palca, odchaczoną opcję, żeby można było się logować tylko po zalogowaniu do konta microsoft i nie mam opcji odcisku palca w loowaniu, na 10 miałem, odcisk palca wykrywa, bo robiłem sobie dla beki następnyl
da się zrobić downgrade, coś w przywracaniu windows do ustawień fabrycznych masz że zainstaluj poprzednią wersję systemu, ale można to zrobić do iluś dni po zainstalowaniu win 11 i można zrobić to bez utraty danych. No i oczywiście warto zrezygnować wtedy z insidera.
No własnie to już niestety za późno, o takich oczywistych oczywistościach to ja wiem. No nic, robię kopię zapasową systemu windows 7, zobaczymy, co się stanie, najwyżejpostawie system od nowa, byffa.
This site uses cookies to enhance your experience.