Forum

Windows 11

Systemy (Windows)

Poprzednia 5 / 22 Next

pajper

#81 ·

1 likes
Mnie bardzo ciekawi implementacja Androida. Jeśli to będzie dostępne, podkreślam niestety to jeśli, to dostaniemy ogromny, wielki atut nowego systemu.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

nuno69

#82 ·

Zależy, jak to będzie rozwiązane.
Jeżeli to będzie robota na "Bluestacka" czyli dla każdej aplikacji jest osobna maszyna wirtualna to dupa zbita. Ale może być też inaczej, i wówczas wszystko będzie cacy przy odrobinie chęci.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

pajper

#83 ·

Wiele zależy też od wydajności, sposobu interakcji z systemem itp. itd.
Za tydzień mamy dostać testowy build, wtedy, o ile już to dostaniemy, będzie można powiedzieć coś więcej.
#StandWithUkraine

pajper

#85 ·

Wiele to nie zmienia, TPM 1.2 także nie jest standardem i MacBooki chociażby go nie zawierają.
#StandWithUkraine

Monia01

#86 ·

Co to jest tpm? :D
🇺🇦 🇵🇱

nuno69

#87 ·

1 likes
Taki chip odpowiadający za bezpieczeństwo systemu. Że poza całym środowiskiem programowym w razie zagrożenia można zakręcić przysłowiowe kurki
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

pajper

#88 ·

Który w 99% przypadków i tak jest niewystarczający, prawdę mówiąc. :D
#StandWithUkraine

nuno69

#89 ·

Miałem wyjaśnić sprawę obiektywnie no nie? :D

zywek

#90 ·

Ktoś mnie powie jak się dostać do listy sieci bzprzewodowych? Bo rzecież to jakaś tragedia jest,jakiś przyisksystempwy których sie nie da wsadzić.

Paulinux

#91 ·

Sieć i internet>wifi>wszystkie ustawienia
Happy hacking

zywek

#92 ·

Bez sensu, ciekawe czy pod win+b t wróci czy nie.

Paulinux

#93 ·

Żywek, zgłosiłam ten błąd i naprawili. Teraz na pasku powiadomień na sieciach enter>zarządzaj połączeniami wifi.
Happy hacking

zywek

#95 ·

Ktoś wie czemu windows hello mi nie działa? Mamdodany odcisk palca, odchaczoną opcję, żeby można było się logować tylko po zalogowaniu do konta microsoft i nie mam opcji odcisku palca w loowaniu, na 10 miałem, odcisk palca wykrywa, bo robiłem sobie dla beki następnyl

zywek

#97 ·

Serio nie da się zrobić downgrade windowsa 11 do 10 bez utraty danych?

zywek

#98 ·

A jak się da utworzyć kopię zapasową i potem ją przywrócić to mi powiedzcie jak.

papierek

#99 ·

da się zrobić downgrade, coś w przywracaniu windows do ustawień fabrycznych masz że zainstaluj poprzednią wersję systemu, ale można to zrobić do iluś dni po zainstalowaniu win 11 i można zrobić to bez utraty danych. No i oczywiście warto zrezygnować wtedy z insidera.
po co mi sygnatura?

zywek

#100 ·

No własnie to już niestety za późno, o takich oczywistych oczywistościach to ja wiem. No nic, robię kopię zapasową systemu windows 7, zobaczymy, co się stanie, najwyżejpostawie system od nowa, byffa.
Poprzednia 5 / 22 Next