Karty cf są akurad dość dobre, np do starych pecetów jako nośnik systemu. Jedyne, co w pacmate było ok, to terminal brajlowski. Trochę plasticzany, ale generalnie całkiem całkiem.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Co ciekawe, z tymi kartami bezprzewodowymi do PacMate to była cała historia. Otóż, z tego, co wiem, można było kupić karty CF z modułem wifi od kilku różnych producentów. Sęk tylko w tym, że do Pacmate pasowały tylko jedne, konkretne karty, które sprzedawał Freedom, a było to spowodowane modyfikacją slotu o kilka mm.
Hahah, ciekawe. Ale dziwne, bo normalne cf, takie z multimediami wchodziły dobrze. Wiem, bo w szkole jeszcze ten bubel jest i ostatnio nawet się tym bawiłem.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Nie, karty z danymi pasowały do obu - wiem, bo sobie tak rozszerzyłam tę śmiesznawską pamięć wewnętrzną. :D -- (midzi): Ale, o ile pamiętam to tam były 2 sloty. Jeden na kartę z danymi, drugi na peryferia.
@Magmar, to było i coś takiego? Pewnie na kanwie strachu przed dotykowcami. Ciekawe czy jeszcze sprzedają. Klawiatura do smartfona w cenie smartfona hehe