Transkrypcja
Witam serdecznie. W Białymstoku ponownie się pojawiła burza. Przez cały dzień był upał gorąco, sobie zrobiłem spacer. Prawie że na okolo miasta, niestety, burza mnie złapała, jak byłem na ulicy Ciałtowskiego.
I mniej więcej to było chyba, można powiedzieć, połowa mojego zaplanowanego dzisiaj spaceru po swoim mieście i to naprawdę, początkowo myślałem, że zdrzmiało raz, myślę, okej, zdrzmiało, myślę, może tylko pojdzie sobie, bo tak też nieraz bywało.
I słyszę drugi raz, myślę, może przejdzie bokiem. Więc nadal jak poczułem, ale nadal, niestety, jednak poczułem, że nam nie pada i musiałam się stryć.
Najdłużej, że byłem w takim miejscu na tej ulicy, gdzie w ogóle do przystanku było jeszcze może z 200, co najmniej, czy nawet może więcej metrów, według takiej jednej pary, która podbiegła do mnie akurat.
Było duchota i ta burza mnie złapała dopiero po...
... do 17 na tej Ciałtowskiej, a z domu na ten spacer wyszedłem przed godziną dwunastą.
Oczywiście było już w pół do dwunastej gdzieś jakoś tak wyszedłem z domu.
No i naprawdę zrobiłem sobie i tak duży kawałek spaceru.
Nie będę to...
Ja wymieniam ulic, jakimi przeszedłem, ale to i mówię gdzieś tak, że prawie pięć godzin byłem na tym swoim spacerze i miałem jeszcze, może jeszcze trochę podobny kawałek do przejścia, taki sobie zaplanowany, niestety, burza mnie złapała na Ciałtowskiego.
W takim metrodzie był...
... musiałem się jakoś...
... udało się gdzieś za jakimiś tam ekranami się schować, które wyciszają ten ruch uliczny, gdyż ulica Ciałtowskiego w Białymstoczu, to jest obwodnica, omijam centrum miasta, pan z Kleosina do Drabówki.
... z Kleosina do Drabówki, i tam przejeżdża przed Stadion Miejski, przez Miejski Wysiadek chciałem pójść.
... i jedzie do Drabówki.
... i tam przejeżdża przed Stadion Miejski, przez Miejski Wysiadek chciałem pójść.
I właśnie na tej ulicy mnie niestety złapało, apropo aplikacji, czy gdzieś jest jakaś aplikacja dostosowana dla nas, dla osób niewidomych śledząca trasy burz.
Dla wiedzących wiem, że jest na pewno.
Dla playerów też.
A czy dla nas jest jakaś podobna aplikacja?
A czy dla nas jest jakaś podobna aplikacja?
Dla playerów też.
... że, że nie zauważy bracelets?
... że, że nie zauważy balances bracelets?
informuje o
burzach
no
więc i to naprawdę
porządnie, ja jest mokry, cały plecak
tutaj spodnie
wszystko mokre
i musiałem zadzwonić
po rodziców
żeby przyjechać
przynajmniej po talerzu
może przyjechać