inne

Aplikacje mobilne

Założony przez misiek 133 wpisy ostatni wpis 7 lat temu Strona 3 z 7

A jakie aplikacje polecacie do sprawdzania prognozy pogody? Oczywiście chodzi mi na androida.
a/12a LINE

Hmm.
Ja w samsungu mam wbudowaną apkę pogodową.

Taaak? A to gdzie ona jest w samsungu galaxy s5 neo? Niestety nie wiem. Może też mam?
a/12a LINE

Powinnaś mieć na ekranie głuwnym.

ja polecam weather time line

płatna niestety.

Witam! A może apka Pogoda Polska XL PRO? Jest dostępna dla nas. Darmowa wersja tej apki też jest ok.
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo

Na ekranie głównym nie mam. A na te inne aplikacje popatrze.
a/12a LINE

A do blokowania reklam w przeglądarce jak i w aplikacjach polecam Adguard Jest to apka płatna, ale warto. Jak ktoś by chciał tzw. wersję z Krakowa, to wiadomo co ma zrobić nie?
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo

Ola poszukaj dobrze w aplikacjach. S5 miał na 100% pogodynkę, chyba że ktoś jakoś usunął.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Niestety nie mam w aplikacjh. A co do blokowania tych wrednych reklam przydałoby się mieć coś darmowego.
Pozdrawiam.
a/12a LINE

Jakich reklam? W prawdzie reklamy często pojawiają się w aplikacjach czy na stronach, ale nie przesadzajmy
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

to nie komputer.

#54 1 polubienie

Włąśnie, że bywa ich więcej. Quizwanie np ma ciągle reklamy i są one dośc uciążliwe, bo nie zawsze je
da się prosto zamknąć.

To wykup wersję premium. Nie jest droga.

Alenie każdego stć na wersje premium różnyh aplikacji.
a/12a LINE

To jest raptem kilka zł.

#58 1 polubienie

alemiesięcznie :D

Za Quizwanie płacisz tylko raz. Nie wprowadzaj ludzi w błąd jak nie wiesz.

#60 1 polubienie

tak było napisane w ich aplikacji, i nei rzucaj się ajk wiesz coś lepiej.