inne

Aplikacje mobilne

Started by misiek 133 posts last post 7 years ago Page 2 of 7

freewitter
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Zobacz może twittbota.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Twittbot
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#24 1 like

OK dzięki, looknę jak włączę androida
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#25 1 like

nie moge znalezc aplikacji o ktorych piszecie

Oczywiście cały link się nie wkleił. Wpisz po prostu twitbot.

ja co prawda mam system ios i tam używam twitterifica jako klijenta twitter, ale na androida polecam
aplikacje tweetings, jest lekka i bardzo dostępna za równo na ios jak i na andka.
Aplikacja jest płatna ale nie kosztuje zbyt dużo a naprawde ma sporo fajnych rzeczy, jak ktoś ma ios
no to twitterific jest również spoko.

#29 1 like

Nie mogę znaleść wpisałem twittbot i nic :(

To próbuj przez google na fonie i tam wejdź bezpośrednio do sklepu.

#31 1 like

Jak zawsze coś pobieram z gp to przez stronę normalną na firefoxie w windowsie bo na androidzie wyszukuje
mi zawsze nie to co trzeba.

Na Firefoxie- to tymbardziej powinno ci znaleźć. Mi chyba wyskakiwała pierwsza strona sklepu Play.

#33 1 like

Nic nie znajduje, szukam jakiejkolwiek aplikacji do twittera bo cały czas nawet po ponownym logowaniu
gada do mnie oficjalna apka że nie da się pobrać listy tweetów i nic nie mogę z tym zrobić android 4.4.2
chyba.

#34 1 like

@Mojsior, nie będę marnował pieniędzy na jakieś aplikacje do twittera,
jeżeli będzie koniecznosć, obejdę się bez niego mobilnie nie widzę jakiegokolwiek sensu w płaceniu za
coś czego są darmowe alternatywy.

No to się nie dziwię, że ci nic nie znajduje. System masz tak archaiczny, że szok.

#36 1 like

tweetbot jak cos

Przecież tak napisałem. Daszku- poszukaj jeszcze Flamingo. Może ci znajdzie.

#38 1 like

Tweetings używam. Najlepsza appka na Androida do tweetowania. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#39 1 like

tylko płatna niestety.

Niestety tak, ale warta swojej ceny, zrówno na iOS, jak i na Androida.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska