ja co prawda mam system ios i tam używam twitterifica jako klijenta twitter, ale na androida polecam aplikacje tweetings, jest lekka i bardzo dostępna za równo na ios jak i na andka. Aplikacja jest płatna ale nie kosztuje zbyt dużo a naprawde ma sporo fajnych rzeczy, jak ktoś ma ios no to twitterific jest również spoko.
Nic nie znajduje, szukam jakiejkolwiek aplikacji do twittera bo cały czas nawet po ponownym logowaniu gada do mnie oficjalna apka że nie da się pobrać listy tweetów i nic nie mogę z tym zrobić android 4.4.2 chyba.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
@Mojsior, nie będę marnował pieniędzy na jakieś aplikacje do twittera, jeżeli będzie koniecznosć, obejdę się bez niego mobilnie nie widzę jakiegokolwiek sensu w płaceniu za coś czego są darmowe alternatywy.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Tweetings używam. Najlepsza appka na Androida do tweetowania. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Niestety tak, ale warta swojej ceny, zrówno na iOS, jak i na Androida.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Anna Frankowska
This site uses cookies to enhance your experience.