A jakie aplikacje polecacie do sprawdzania prognozy pogody? Oczywiście chodzi mi na androida.
a/12a LINE
Hmm. Ja w samsungu mam wbudowaną apkę pogodową.
Taaak? A to gdzie ona jest w samsungu galaxy s5 neo? Niestety nie wiem. Może też mam?
a/12a LINE
Powinnaś mieć na ekranie głuwnym.
ja polecam weather time line
Witam! A może apka Pogoda Polska XL PRO? Jest dostępna dla nas. Darmowa wersja tej apki też jest ok.
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
Na ekranie głównym nie mam. A na te inne aplikacje popatrze.
a/12a LINE
A do blokowania reklam w przeglądarce jak i w aplikacjach polecam Adguard Jest to apka płatna, ale warto. Jak ktoś by chciał tzw. wersję z Krakowa, to wiadomo co ma zrobić nie?
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
Ola poszukaj dobrze w aplikacjach. S5 miał na 100% pogodynkę, chyba że ktoś jakoś usunął.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Niestety nie mam w aplikacjh. A co do blokowania tych wrednych reklam przydałoby się mieć coś darmowego. Pozdrawiam.
a/12a LINE
Jakich reklam? W prawdzie reklamy często pojawiają się w aplikacjach czy na stronach, ale nie przesadzajmy
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
to nie komputer.
zywek — Post 54 of 133
2017-06-10 20:29
1 like
Włąśnie, że bywa ich więcej. Quizwanie np ma ciągle reklamy i są one dośc uciążliwe, bo nie zawsze je da się prosto zamknąć.
To wykup wersję premium. Nie jest droga.
Alenie każdego stć na wersje premium różnyh aplikacji.
a/12a LINE
To jest raptem kilka zł.
Za Quizwanie płacisz tylko raz. Nie wprowadzaj ludzi w błąd jak nie wiesz.
zywek — Post 60 of 133
2017-06-15 08:57
1 like
tak było napisane w ich aplikacji, i nei rzucaj się ajk wiesz coś lepiej.