Polowanie na pisanki
Wróć do Archiwum Eltena#481 pajper
Wybaczcie, zapomniałem napisać w wiadomości. Kody są ważne przez 90 dni.
Tak, możecie je rozdać w ramach konkursów itp. itd. to już od was zależy, róbcie z tym, co chcecie. :)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#482 pates
Dzięki za zabawę jeszcze raz!
#483 martinus
jeden pakiet mam już aktywny, ale kolejnego kodu nie mogłem wykorzystać pomimo komunikatu, że pakiet został aktywowany na liście widnieje, pakiet kurier, nieaktywny
#484 pajper
Potwierdzam problem. Prześlij mi na PM użyte przez Ciebie kody, które nie zadziałały, to je wyresetuję.
#485 Zuzler
Ważne przez 90 dni, czyli ich użycie musi się odbyć w ciągu 90 dni czy do 90 dni będą działać pakiety? Niby pisałeś, że można sobie przedłużyć jeden pakiet wszystkimi kodami, ale wolę się upewnić. W końcu sama mam mnóóóstwo dni.
#486 pajper
nie nie, trzeba ich użyć w ciągu 90 dni. Czyli możesz nawet użyć za 89 dni i przedłużyć o te 56 razy 3.
#487 Julitka
Czy pakiet Sponsor można wydłużyć kodami z pisanek, czy to tak nie pójdzie?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#488 papierek
no właśnie, bo pytanie co z tymi, którzy mają sponsora
#489 pates
Ja się obawiam, że tak się nie da, ale zato można zrobić coś innego.
#490 Celtic1002
O, podpinam się do pytania.
-- (Julitka):
Czy pakiet Sponsor można wydłużyć kodami z pisanek, czy to tak nie pójdzie?
--
Anna Frankowska
#491 Kosa12
Ja prubowałem włączyć pakiet, ale pokazuje mi się błąd.
A robiłem wszystko dobrze.
#492 balteam
no ja tam mamdo maja 1 z pakitów, więc się da raczej sponsora wydłużyć poniekąt.
#493 Wiolinistka
Ja też nie mogę, próbowałam z dwoma
#494 Wiolinistka
O, teraz się udało!:)
#495 Julitka
@Balteam Ale to teoretycznie nie powinno być możliwe, bo ja te wszystkie pakiety mam nieaktywne, a aktywny mam pakiet Sponsor.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#496 balteam
@Julitka, po prostu ten tygodniowy pakiet wrzuciłem na kuriera z 2 miesiące temu i kończy mi się sponsor 24 kwietnia, a kurier tydzień później.
#497 johnson
Ale jajcy. Nie zauważyłem, że za coś pisanki złapałem. Espeak hyba mi temat zagłuszył. xd
#498 Monte
A czy mogę sponsora włączyć tymi kodami? Czy się nie da? nie to, że chciałabym tak zrobić, tylko pytam.
#499 balteam
nie da
#500 Monte
Aha.