Archiwum Eltena

Polowanie na pisanki

Started by pajper 510 posts last post 5 years ago Closed Page 25 of 26

#481 1 like

Wybaczcie, zapomniałem napisać w wiadomości. Kody są ważne przez 90 dni.
Tak, możecie je rozdać w ramach konkursów itp. itd. to już od was zależy, róbcie z tym, co chcecie. :)
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Dzięki za zabawę jeszcze raz!
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

jeden pakiet mam już aktywny, ale kolejnego kodu nie mogłem wykorzystać pomimo komunikatu, że pakiet został aktywowany na liście widnieje, pakiet kurier, nieaktywny
May the force be with you!

#484 1 like

Potwierdzam problem. Prześlij mi na PM użyte przez Ciebie kody, które nie zadziałały, to je wyresetuję.
#StandWithUkraine

#485 1 like

Ważne przez 90 dni, czyli ich użycie musi się odbyć w ciągu 90 dni czy do 90 dni będą działać pakiety? Niby pisałeś, że można sobie przedłużyć jeden pakiet wszystkimi kodami, ale wolę się upewnić. W końcu sama mam mnóóóstwo dni.

#486 4 likes

nie nie, trzeba ich użyć w ciągu 90 dni. Czyli możesz nawet użyć za 89 dni i przedłużyć o te 56 razy 3.
#StandWithUkraine

Czy pakiet Sponsor można wydłużyć kodami z pisanek, czy to tak nie pójdzie?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#488 1 like

no właśnie, bo pytanie co z tymi, którzy mają sponsora
po co mi sygnatura?

Ja się obawiam, że tak się nie da, ale zato można zrobić coś innego.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

O, podpinam się do pytania.
-- (Julitka):
Czy pakiet Sponsor można wydłużyć kodami z pisanek, czy to tak nie pójdzie?

--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#491 1 like

Ja prubowałem włączyć pakiet, ale pokazuje mi się błąd.
A robiłem wszystko dobrze.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

no ja tam mamdo maja 1 z pakitów, więc się da raczej sponsora wydłużyć poniekąt.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#493 1 like

Ja też nie mogę, próbowałam z dwoma

#494 1 like

O, teraz się udało!:)

#495 1 like

@Balteam Ale to teoretycznie nie powinno być możliwe, bo ja te wszystkie pakiety mam nieaktywne, a aktywny mam pakiet Sponsor.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

@Julitka, po prostu ten tygodniowy pakiet wrzuciłem na kuriera z 2 miesiące temu i kończy mi się sponsor 24 kwietnia, a kurier tydzień później.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Ale jajcy. Nie zauważyłem, że za coś pisanki złapałem. Espeak hyba mi temat zagłuszył. xd

A czy mogę sponsora włączyć tymi kodami? Czy się nie da? nie to, że chciałabym tak zrobić, tylko pytam.
Give me a sign.

nie da

Aha.
Give me a sign.