Polowanie na pisanki
Wróć do Archiwum Eltena#501 Elanor
Powiedzcie mi, ile pakiety na tych kodach mają działać?
#502 Julitka
Tyle, ile miałaś pisanek.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#503 lenka
gdzie to trzeba napisac te kody?
#504 balteam
społeczność, moje konto, pozostałe, wybierasz odpowiedni pakiet i wpisujesz kod.
#505 skrzypenka
czyli gdzie? Czy mogłabym prosić o wzmiankowanie, bo nie mogę znaleźć.
#506 nuno69
@501 Czyżby program "Czytanie Ze Zrozumieniem.exe" przestał odpowiadać?
As a reward, you receive three premium codes, each valid for as many days as you collected Easter eggs, that is 17. Each of them can be used to activate one of the premium packages: "audiophile", "courier", "scribe". You can use multiple codes to activate one package if you want to use it for a longer time. You can also share any (or all) of these codes with a friend.
#507 magmar Konto zarchiwizowane
Słuchajcie tu są trzy kody, czy ma znaczenie, który pakiet aktywuje dany kod czy należy przyporządkować tak jak się chce.
#508 balteam
jak się chce,
#509 Elanor
@Julitka
Aaa, ok, nie ogarnęłam czegoś. Kurczę, ale interes zrobiłam. xddd
#510 Julitka
Wątek zostaje zamknięty i zarchiwizowany. Mamy nadzieję na jeszcze lepszą zabawę za rok, a może i wcześniej. :D
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.