Polowanie na pisanki
Wróć do Archiwum Eltena#301 Julitka
Częściowo to prawda. To administracja PSE odpowiedzialna jest za pilnowanie porządku w grupach jej podległych, a gdyby z jakichś przyczyn aktywność po prostu skoczyła w taki sam sposób bez udziału pisanek, problem byłby ten sam. Ale ponieważ Rada Starszych chce ułatwić moderacji zadanie, wypracujemy jakieś rozwiązanie w tej materii.
-- (Zuzler):
ALe to tak jakby... Administracji problem, nie Wasz.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#302 Zuzler
Rozumiem o co chodzi i popieram chcąc nie chcąc, ale cóż... Sama jako moderatorka raczej wolałabym decydować osobiście o tym, co już jest przesadą, a co nie.
#303 Julitka
Wybór administracji. :)
-- (Zuzler):
Rozumiem o co chodzi i popieram chcąc nie chcąc, ale cóż... Sama jako moderatorka raczej wolałabym decydować osobiście o tym, co już jest przesadą, a co nie.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#304 pajper
Słuchajcie, offtop się zrobił, a przecież bez sensu. Jak pisała Julita, wszystko byłoby ustalane z moderacją PSE.
To moderacja PSE między innymi wyraziła zgodę na tę zabawę itd. Zawsze staram się kontaktować w takich sprawach.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#305 Paulinux
Szczególnie, że nie tylko w naszych grupach są pisanki, więc ta lista w sumie będzie globalna podejrzewam
#306 pajper
Dobra, bo rzeczywiście się nieco bałagan robi. Od tej pory, kiedy zaczną pojawiać się wpisy nie na temat, niepotrzebnie rozwlekłe albo rozdzielone celowo na wiele, a ktoś coś takiego mi zgłosi,
1. W pierwszej kolejności użytkownik utraci 25 procent swoich pisanek,
2. W drugiej kolejności utraci wszystkie pisanki,
3. W trzeciej zostanie wykluczony z gry.
#307 Zuzler
Coś czuję, że za moment zaczną szaleć gównosztormy na tym tle.
#308 pajper
Aaa, no to jeszcze dla jasności, chodzi tylko o wpisy napisane po tym moim ogłoszeniu i tylko w wątkach pisankowych. ;)
#309 Zuzler
ALe chodzi o te, które zostaną zgłoszone czy monitoring będzie odgórny?
#310 pajper
I to, i to. ;)
#311 Agata.d
Jest jeszcze jedna zaleta pisankowej zabawy, którą odkryłam, można odnaleść fajne wątki, których wcześniej się nie dostrzegło.
#312 DJGraco
Coś się chyba popsuło. Wcześniej jak poruszałem się po grupach na głónym oknie forum był jakiś pisankowy dźwięk. Obecnie nie ma go przy żadnej.
#313 pates
Jest przy podróżach
#314 DJGraco
Podróże małe i duże, brak dźwięku pisanki
#315 pates
Ale tam jest jedna.
#316 DJGraco
To jak przy grupach nie ma już dźwięku pisanek?
#317 pates
Jest
#318 DJGraco
To ja nie mam
#319 pates
Zresetuj eltena
#320 DJGraco
Nie działa. Wchodzę w forum, wszystkie grupy i na podróżach nie ma dźwięku