Polowanie na pisanki
Wróć do Archiwum Eltena#281 Zuzler
Cholera, gonią mnie.
#282 pates
Jak tam jajeczka, ktoś coś ma, bo nie było mnie czas jakiś?
#283 Zuzler
Takie pytanko: dziś też ma to trwać 12h? Czy to norma będzie?
#284 pajper
Tak, dzisiaj do północy.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#285 Zuzler
Dawidzie, a jak to jest. Jest jakaś dzienna pula pisanek czy t wszystko losowo leci? W ogóle, ile jest wszystkich pisanek w całej grze?
#286 pajper
Nie nie, to wszystko losowo leci. Ale każdego dnia na razie mniej. W sensie ja codziennie ręcznie uruchamiam 12-godzinny skrypt losujący, ale ustawiam go na coraz mniej pisanek, bo gdyby sypało ich się każdego dnia tyle, co w poniedziałek, to byśmy wyczerpali wątki przed końcem gry.
#287 Zuzler
Łe, a ja czekałam cły kurna wieczór... :(
#288 pajper
Rozważam pod koniec gry jedno małe szaleństwo, ale to na razie tylko taki pomysł. Czyli np. przez ostatnie 2/3 godziny respawn pisanek we wszystkich wątkach, w których były. :D
#289 Zuzler
A tak po polskiemu?
#290 pajper
Żeby w każdym wątku, w którym do tamtej pory pojawi się pisanka, pojawiła się druga. :)
#291 Zuzler
Uuups, może być ciekawie
#292 Agata.d
Fajny pomysł.
-- (pajper):
Żeby w każdym wątku, w którym do tamtej pory pojawi się pisanka, pojawiła się druga. :)
--
#293 balteam
Nie, bo tam już pokończyły się w nich tematy, jak coś to powybieraj z 100 temató z różnych grup i powrzucaj tam pisanki w jednym momencie, tak z 100 wątków.
#294 Agata.d
Ooo, to może być ciekawe, sto pisanek jednocześnie,ludzie nie wiedzieli by gdzie pisać.
-- (balteam):
Nie, bo tam już pokończyły się w nich tematy, jak coś to powybieraj z 100 temató z różnych grup i powrzucaj tam pisanki w jednym momencie, tak z 100 wątków.
--
#295 balteam
Dalej napisz wiadomość do nieznanego użytkownika piszczy jako nowe, czy zostało zmienione, że muszę napisać sam do kogoś czy wystarczy, że odpowiem jak ktoś do mnie napisze? Wcześniej tak było, a teraz nie wiem.
#296 pajper
Dziś ponownie startujemy o 12:00. Ale nie z powodu zaspania. :D
#297 Julitka
Kochani, rozważam umieszczenie w jednym z górnych wpisów listy użytkowników z ostrzeżeniami dot. powielających się postów pisankowych, pisania rozmytego i na krawędzi tematu.
Jak tak dalej pójdzie, dogadamy się z moderacją i posypią się ostrzeżenia i bany.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#298 Zuzler
ALe to tak jakby... Administracji problem, nie Wasz.
#299 Paulinux
No niekoniecznie. Bo rada starszych organizuje zabawę.
#300 Zuzler
ALe to Wy macie decydujący głos raczej co do treści, które znajdują się na forach.