Jedziemy na wycieczkę, bierzemy misia w teczkę, a misio fiku miku, narobił w teczkę siku. A teczka była chora, więc poszła do do ktora, a doktor był pijany, przylepił się do ściany, a ściana była mokra, przylepił się do okna, a okno było duże, wyleciał na podwórze, a na podwórku stała krowa, kopnęła go do Krakowa, a w Krakowie były dzieci, kopnęły go do śmieci, a w śmieciach były szczury, kopnęły go do dziury, a w dziurze były koty, porwały mu galoty.
Raz w Europie, w pewnym miasteczku, żyła sobie rodzinka. Ojciec był pijak, matka złodziejka, a synka mieli kretynka. Ojca powiesił na mandolinie, matkę utopił w klozecie, a wszystkie ciotki nabił na szczotki no i powiesił na płocie. Przyszła policja, złapała drania i przywiązała do słupa. Strzeliła strzelbą, opadły gacie i pokazała się dupa.
Raz piesek wbiegł do kuchni i zabrał mięsa ćwierć. A jeden kucharz głupi zarąbał go na śmierć. A drugi kucharz mądry co litość w sercu miał, postawił psu nagrobek i taki napis dał.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Chodzi lisek koło drogi, niema ręki ani nogi. My się z liskiem pobawimy, resztę kończyn pozbawimy. Chodzi lisek koło drogi, niema ręki ani nogi. My się z liskiem pobawimy, łepek też mu ukręcimy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ja znam jeszcze gorzej, ale chyba sobie daruję. -- (MarOlk): Gdy ci kot przebiegnie drogę, nie mów, że to pech. Złap za ogon, urwij nogę, niech idzie na trzech.
--
Już 12 z minutami, wszystkie duszki poszły spać, Tylko 1 spać nie może, więc na cmentarz poszedł srać. Wtem mogiła się otwiera, i wychodzi stary trup, I odzywa się do niego "Czemuś nasrał na mój grup? Mam Cię w dupie, stary trupie! Takie wierszyki słyszało się od siostry jak rodziców nie było w domu xD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Tego mnie ojciec nauczył: Było morze, w morzu kołek, a ten kołek miał wierzchołek, Na wierzchołku siedział zając i nogami przebierając śpiewał tak. Było morze, w morzu kołek, a ten kołek miał wierzchołek, Na wierzchołku siedział zając i nogami przebierając śpiewał tak. I w pętli aż się nie znudziło xD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P