1 / 3
Next
2 likes
Opowiem wam bajkę, jak kot palił fajkę. A kocica papierosa, upaliła kawał nosa. Prętko! prętko po doktora, bo kocica bardzo chora, a że Doktor był pijany, to przykleił się do ściany. A, że ściana była mokra, to przykleił się do okna. A, że okno było duże, to wyleciał na podwórze. Na podwórzu w piłkę grali, Doktorowi dokopali.
4 likes
Na podwórzu były dzieci, wrzuciły go do śmieci.
A w śmieciach były koty, podarły mu galoty.
Więc kupił sobie nowe, całe papierowe.
xD
xD
To dalszy ciąg, czy wymyśliłaś?
-- (Zuzler):
xD
--
-- (Zuzler):
xD
--
Akurat końcówki nie znałem.
-- (Zuzler):
No tak się śpiewało/recytowało w przedszkolu. :)
--
-- (Zuzler):
No tak się śpiewało/recytowało w przedszkolu. :)
--
2 likes
ja znam inaczej a wśmieciach były szczury wrzuciły go do dziury a w dziurze były koty podarły mu galoty
9 likes
Na górze róże, na dole kuweta,
adoptuj kota, rzuć faceta.
adoptuj kota, rzuć faceta.
2 likes
U**bała misia przczoła. O ty k**wo,!! - misio woła. Za me męki! Za me bule, rozp****ole wszystkie ule!
3 likes
Przy stodole koło sracza zapierd... cień Apacza. Gdzie ty idziesz wojowniku? Idę kur.. zrobić siku.
Znalazłem dalszą część mojej rymowanki. Nieznałem tego:
Zapi***ole kilo miodu. Niech te ku*** zdechną z głodu. Jak powiedział, tak się stało. Wszystkie ule roz**bało
Zapi***ole kilo miodu. Niech te ku*** zdechną z głodu. Jak powiedział, tak się stało. Wszystkie ule roz**bało
Przeróbka reklamy z początku lat 90-tych kultowego wafelka Koukou Roukou. Tak mi się przypomniało. A szło to tak: "Koukou Roukou to jest nowe cudo z masy kakaowej. Jak Wałęsa to spróbował to od razu wykitował. Koukou Roukou jest trujące i kosztuje dwa tysiące. Nadziewane heroiną, po godzinie dzieci giną. A tu link, przynajmniej do ścieżki audio oryginałuu: https://www.youtube.com/watch?v=shnKCw7p-gU Dla niektórych to prehistoria pewnie...
1 likes
A to pamiętam coś podobnego jakąś wyliczankę typu rikitiki narkotyki są trujące i kosztują 3 tysiące haha
Edited
6 likes
Hej dzieci jeśli chcecie, zobaczyć tamten świat, podłączcie się pod tysiąc waaaaaat.
Telewizor włączcie gaz odkręćcie i usiądźcie, zaczynamy nowy film. xD.
Telewizor włączcie gaz odkręćcie i usiądźcie, zaczynamy nowy film. xD.
6 likes
Jak powiada stary góral Polska będzie aż po Ural. za Uralem będą Chiny, was nie będzie skurwysyny.
1 / 3
Next