Będzie dobrze. Jak tam nic nie puchnie, to nie ma się co martwić
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Jeśli to możliwe to zalej ranę czymś odkarzającym. Jeśli zauważysz, że kotek dłużej kuleje, jest osowiały czy notorycznie leży i się wylizuje bez weta się nie obejdzie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
No czyli jeszcze ją boli od nadmiernego chodzenia, lub może ma przetartą stopę i nie może zbyt długo na niej stać. Weźcie jej dokładnie tą nogę obejrzyjcie i poczekajcie kilka dni czy nie będzie poprawy, ale z tego co mówisz powinno być dobrze.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Mój pasożyt ledwo się wykurował, w sumie to nadal trochę kuleje delikatnie, a wczoraj po południu już odbył hm. Poważną rozmowę z sąsiadem o podziale terenu. Gonitwa po całym ogrodzie i oczywiście wrzaski. Sąsiad się za bardzo rozbrykał hacha. Ciekawe, że inne koty toleruje i nawet pozwala im jawnie jeść ze swojej karmy. A od kilku miesięcy gdy tylko robi się wieczór, wychodzi na dwór i pierwsze co robi to obstawia furtkę, bo tamtendy się intruz dostaje. I zawsze ten sam. Kiedyś muszę nagrać te ich konwersacje. :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Może się kiedyś o coś pogryźli, lub jeden drugiemu coś niemiłego zrobił i od tamtej pory się nienawidzą. Z moim psem też tak jest, że generalnie wszystkie psy toleruje a jednego bezpańskiego nienawidzi tak samo jak tej baby, przy której bramie zrobił sobie sralnię.
No i znowu dostał wciry. Tym razem tylnia łapka. Starzeje się mi terrorysta, to i słabnie choć musiało być ciekawie bo przyszedł ponoć z nie swoją sierścią w pyszczku.
To teraz się pogryzł z innym zwierzakiem tak? Pates- jeśli kot jest nauczony wolności od małego to prędzej czy później sobie wyjście znajdzie, z resztą tak samo jak pies.