Misty World: Chińskie MMORPG na ostro
Wróć do Nowości#621 daszekmdn
Serwer teamtalk Mist world Polska został z dniem dzisiejszym zamknięty z uwagi na brak zainteresowania ze strony użytkowników.
#622 lenka
juz i ja gram mistworld. come come join me.
#623 daszekmdn
No trza wrocic dla beki moze i zobaczyc co sie zmienilo
#624 longshoot
nic sie nie zmieniło.
#625 mojsior
ja przestałem w to grać jak zobaczyłem ten okropny system ulepszania ekwipunku brrrr.
#626 pates
Fakt faktem to jest do, hmmm.
#627 lalar123
Ja przestałem grać dla tego że czegoś nie rozumiem. Bo niby elf ma atak fire surge tak? co oznacza falę ognia to dlaczego nie jest to atak area a pojedyńczy, w lesie gdzie nagle czasem atakuje cięze siedem zwierząt naraz przydał by się taki ogień.
I też jest spierniczony system teamów.
Idę sobie za liderem i nagle boom.
Utykam gdzieś a reszta dróżyny poszła dalej a teleportacja nie zawsze pomaga.
już wolałem ynying love. to było suuuuper!
#628 longshoot
teleportacja już pomaga, można się teleportować z dowolnego dystansu.
#629 lenka
diszaj gada mi to connection error. co zrobic?
#630 djsenter
Spróbuj zaktualizować clienta, bo jest nowa wersja i tak
#631 mojsior
nie sądziłem że ta gra jest takim paytowinowym gównem, ale jednak.
Trzeba być totalnym debilemm żeby 10000 diamentów stało za 200 dolarów, tego to nawet nie ma w zachodnich grach mmo free to play.
Jeszcze się pozwala na botowanie w tej grze.
Jeśli o mnie chodzi to kładę lachę na to.
Ja tylko jestem ciekawy, na co tyle kasy im potrzeba.
Ciekawe ile w dreamlandzie kosztuje najmniejszy pakiet diamentów.
Gdyby jeszcze ta gra była ciekawa, ale questy są nudne jak flaki w oleju.
Idź zabij 100 niedźwiedzi, albo idź i zabij 1000 psów czy innego gówna, to się odechciewa grania.
Chciałem tej grze dać szansę, ale jak po latach od wyjścia widzę, że w tej grze się nic nie zmienia, a od graczy ciągnie się kasę jak z krowy mleko, to żygać się chce.
AAA jak się grać wam nie chce to jest bot do tej gry, który za was może kopać surowce i robić te obżygane nudne questy, skoro taki mod powstał to chyba świadczy o tym jak ta gra jest wspaniała.
A kopanie surowców tożto prawdziwa przyjemność, stoisz sobie w jednym miejscu i trzymasz klawisz a postać ci kopie, ja w pewnym momencie postawiłem sobie kubek na klawiszu żeby mi trzymał, żeby se samo kopało.
brawo za wspaniały system.
Już wolę wydać 120 zł na czas gry w wowie, pobrać wowa classica, tam przynajmniej mam urozmaicone questy.
Przepraszam za mój hamski język ale się wkurzyłem, jak się dowiedziałem ile kasy chcą za diamenty i jak okropnie systemy w tej grze wyglądają.
Dotarłem do poziomu 35 i dla mnie była to droga przez mękę.
Jak chcecie grać w to bez płacenia za diamenty, powiem tyle nie ulepszycie całego gearu do max poziomu bez kupowania tych itemów od dropania.
No i raczej w pvp to pay to win daje się we znaki.
O walce z bosami nie bedę wspominał nawet.
#632 mojsior
jedyne dobre co oni potrafią zrobić to sezonowe rzeczy, szkoda tylko że są to rzeczy sezonowe, które niestety potem wylatują.
Ta gra miała potencjał, ale twórcy pokazują, gdzie mają graczy, smutno mi jest z tego powodu, bo granie w to jest dla mnie męczące.
Na ten moment nie widzę miejsca dla sibie w tej grze
#633 patras
mam podobne odczucia.
#634 mojsior
spójrzcie na arkadie.
To jest gra która nigdy nie miała i nie ma żadnych systemów płatnościowych, a jest genialną grą, ze świetnym rozwojem postaci, świetną społecznością, świetnym systemem skili.
Albo alteraeon, który ma jakieś tam systemy paytowin, ale tam aż chce się farmić questy, bo są one ciekawe, wymagają exploracji, tu musisz kogoś zabić, ale i musisz coś znaleść i tak dalej.
arkadia i alteraeon to są gry robione z pasją dla graczy. a mistworld jest robiony nie dla graczy ale dla hajsu.
Smutne to ale prawdziwe
#635 djsenter
To samo, dlatego zazwyczaj gram z kilkoma ludźmi, których lubię i przez większość czasu po prostu piszemy sobie na gangowym chacie, bo żeby się jakoś angażować i emocjonować tą grą, to szkoda nerwów i pieniędzy xD
#636 Snajper22
Ja tam od czasu do czasu zaglądam, aby sobie co nie co posprzedawać i ewętualnie trochę podekspić jakąś postać.
Cormac McCarthy, "Droga"
#637 lenka
macie videa k tej gre po polsku na youtube?
#638 matius
Nie ja nie zrobiłem. Mogę zrobić.
#639 lenka
proszie cie.