A o co chodzi z nową wersją?
@Paulinux chodzi o to że teraz jest jakaś nowa strona mw.net, jest o tym wątek na ag forum, i tam był link do strony z której można tą wersję pobrać. Wiem że teraz gra jest w pełni po angielsku, i poprawiono użycie głosuw sapi jeśli ktoś używa.
Chwila, ale przecie gra była w pełni po ang już jak ja grałem, czyli 2lata temu xd, chyba że to ja czegoś ne rozumiem
Jeszcze inaczej, są alternatywne packi językowe, ale czy się bardzo różnią, tego to Ja ni wiem :D
No dobra, ale w sumie nawt jeśli ktoś zaktualiizował tłumaczenie, to to jest jakaś wielka nowa wersja?
Właściwie to nie, poziom 94 będzie odblokowany i naprawione kilka bugów, a client musi być po prostu zaktualizowany, żeby wszystko stabilnie działało. Wcześniej były zmiany arenowe, ale zmiany marne, bo gra nadal w ciul nie zbalansowana, a w taki sposób, że czterdziestki nadal walczą z dziewiędziesiątkami.
No to rozumiem, ale co sprawiło że o tej wersji jest pisane a o poprzednich nie było? Teraz już czterdziestki nie będą walczyć z dziewięćdziesiątkami, czy o co chodzii?
Sam się zastanawiam, ale gram jeszcze dosyć regularnie, więc czułem się zobowiązany, żeby zabić hype na nową wersję MW haha. No nie licząc może secret roomów, w których praktycznie nic nie robimy oprócz przywołania asystenta odpowiedniego do naszego poziomu i typu ekwipunku, a zgarniamy ekspa, arnebię i shardy do gemów przez okres trzech godzin dziennie za to, co może zachęcać.
Dużo nowych dandżi, od tego czasu co stara gwardia grała to i kilka miast przybyło, ale głównym domem wariata nadal jest Giant Rock City. Wydaje mi się, że nic pominąłem niczego znaczącego, jeżeli tak to proszę poprawić.
Dużo nowych dandżi, od tego czasu co stara gwardia grała to i kilka miast przybyło, ale głównym domem wariata nadal jest Giant Rock City. Wydaje mi się, że nic pominąłem niczego znaczącego, jeżeli tak to proszę poprawić.
To od początku było wiadomo że miasto dużego bimbała będzie na stałe, bo pod nim są nethery i inne tam shity, ale to teraz musi być toxic, jak w sumie żeby nie wydawać hajsu to 3h spędzasz w secret roomie, brzmi jak dzwonienie na 0700 ale nie wypowiadam się, chodzisz na dandżie, do kopalni gangowej, jeszcze na arenki i jakieś bossy pozabijać xD.
Edytowano
Akurat wydawanie hajsu nie ma tu nic do rzeczy, bo najlepszy sposób na eq enhancement to zbieranie run z lucky draw i kupowanie ich za punkty z areny, co przy odrobinie cierpliwości może się opłacić, bo za 200, 300, czasami nawet mniej luck pointów możemy zgarnąć 50, 100 run ochraniających bez wydawania ani grosza. Wystarczy, że eq na poziom 30 sobie ulepszymy do godblessed, co jest relatywnie łatwe w porównaniu do dalszych przepraw, kamienie do elevate sobie można przez punkty z areny ogarnąć i siup, z czasem mamy postać powiedzmy na lv 69, można sprzedać, bo popyt jest, zwłaszcza z dobrymi gemami, żyć nie umierać. Czasu jednak to zajmuje i to sporo. Dlatego kiedy będę miał postać gotową pod sprzedasz, sprzedam ze zwrotem na vipy plus drobny zysk i zapomnę o niej, jak najszybciej xD.
A, nethery i te inne są też w innych miastach, a przynajmniej w tulip i holy blood widziałem.
W secret roomie jest o tyle spoko, że można sobi zostawić na afk i mieć wywalone, jedyne co trza robić to co pół godziny dzielić się losową ilością arnebii z innymi graczami, która trafia i do nich i do nas.
A, nethery i te inne są też w innych miastach, a przynajmniej w tulip i holy blood widziałem.
W secret roomie jest o tyle spoko, że można sobi zostawić na afk i mieć wywalone, jedyne co trza robić to co pół godziny dzielić się losową ilością arnebii z innymi graczami, która trafia i do nich i do nas.
naprawdę dalej jest popyt na postacie? Kurde, może znowu zacznę w to grać? xD myślałam że jak sprzedawałam Tritiko, to to był ostatni dzwonek na sprzedaż postaci.
Oj tak, cały czas się ktoś wymienia, kupuje i sprzedaje. Tam jest nowa fala graczy, plus trochę starych i dużo altów, bo niektórzy nie mogą przestać w MW grać xD.
Wiesz, nie chodzi o przelicznik godzina/kasa, chodzi o to żeby wyjść chociaż na 0. Przynajmniej mi taki cel przyświecał jak sprzedawałam Tritiko
Edytowano
Ceny do negocjacji, ale Godblessa na lv 69za jakieś 200 dolców jak nie więcej sprzedasz z dobrymi gemami, a secret roomy o których wspomniałem powyżej robią robotę w ekspieniu i wspomaganiu finansowym/shardowym w takich przedsięwzięciach.
Ja gram na tyle aktywnie, że gdyby kto potrzebował na szybkiego demona czy innego nethera poskromić na wczesnych poziomach to chętnie pomogę, jeżeli chcecie wymaksować i sprzedać postać. Sam jestem w kleszczach, bo jak zaczynałem, nie uśmiechało mi się czekać na levelu 44 aż cały eq będzie gb, to i sobie levelowałem dalej, ale zabrałem się za to w końcu i mam już w schowku kilka godblessów, jak zrobię wszystkie to za diamenty z vipa zrobi się elevation, potem znowu ulepszy na gb i tak dalej, aż będzie wszystko gb na level 60, spróbuję też wszystkie gemy na 7 zrobić, część już mam, więc nie idzie najgorzej.
Aktualnie mam great set na poziom 60 z fajnymi gemami, ponad 12000 outfitu, wystarcza na to, do czego używam postaci.
Ja gram na tyle aktywnie, że gdyby kto potrzebował na szybkiego demona czy innego nethera poskromić na wczesnych poziomach to chętnie pomogę, jeżeli chcecie wymaksować i sprzedać postać. Sam jestem w kleszczach, bo jak zaczynałem, nie uśmiechało mi się czekać na levelu 44 aż cały eq będzie gb, to i sobie levelowałem dalej, ale zabrałem się za to w końcu i mam już w schowku kilka godblessów, jak zrobię wszystkie to za diamenty z vipa zrobi się elevation, potem znowu ulepszy na gb i tak dalej, aż będzie wszystko gb na level 60, spróbuję też wszystkie gemy na 7 zrobić, część już mam, więc nie idzie najgorzej.
Aktualnie mam great set na poziom 60 z fajnymi gemami, ponad 12000 outfitu, wystarcza na to, do czego używam postaci.
Siema. Mam pytanie, czy da sie przestawić sterowanie? Bo ja nie mam prawego klawisza controll.