Koniec projektu Klango Network
Wróć do Sieci społecznościowe#201 Celtic1002
Pewnie, że się oswoisz, bo nie będziesz miał wyboru. ;)
Anna Frankowska
#202 markus1234
Jak tutaj dojdą kanały rss z tyflopodcastu tak jak w klango to będę zadowolony.
#203 Julitka
Będą będą, poczekaj trochę! Dawid jest jeden, nie rozSimplitowi się!
Słuchajcie, 58 wiadomości do członków grup to chyba dość, nie? Mam nadzieję, że nie zostaną oni zalani zdublowanymi przeze mnie wiadomościami, bo ja w What's New miałam dosłownie 58, więc aż się boję, że się wkurzą... Z góry wielkie sorry, ale inaczej się nie dało!
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#204 markus1234
No dobra, poczekam.
#205 pajper
Ja dostałem niewielki ułamek, tj. 14. :D
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#206 Bartek1
A można przenieść wszystkie tematy dźwiękowe na eltena?
#207 pajper
Aktualizacja, jednak 21, kolejne doszły. :D
Ale dziękuję, Julitko.
#208 Julitka
@Pajper Love<3
To uczucie, gdy wysyłasz te 58 wiadomości (Copy-Paste, oczywiście), a potem widzisz, że w "członkach online" w pierwszych pięciu jest równe 0...
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#209 daszekmdn
Bo człąków online nie wyświetlao
#210 Julitka
Aaa, no to mi ulżyło! :) Ale akcja, mówię Wam... Mam teraz Klango i Eltena otwarte na raz! Ale wiecie, ten moment, ten czas tuż przed zamknięciem, też będziemy dobrze pamiętać!!!
#211 hryniek
wgl w członkach to wszystkich wyświetla jako online, ale ciiii.
#212 Celtic1002
A ja nie mogę, bo moje klango postanawia się ze mną nie lubić. :D
Anna Frankowska
#213 pajper
W tych ostatnich dniach tyle osób przez Klango się przewija, ilu od dawna, naprawdę dawna nie widziałem tam.
#214 Celtic1002
No nic dziwnego. :)
Ja to żałuję, że po raz ostatni nie mogę sobie poskakać, ale no trudno. :D
Anna Frankowska
#215 Julitka
Nom, napływy faktycznie duże. Ale się dzieje, normalnie rączki zacieram! Ale na poważnie - gdyby nie Elten...
#216 Julitka
Ok, Elten po raz kolejny uznał mój wpis w tym wątku jako "nowy". No cóż - każdy mój wpis tchnie wszak świeżością, czy nie? Ale to może być wina równolegle działającego Klango i mocno pracującego komputera.
#217 johnson
Nie wiem, czy to tu. Jak odzyskujesz spore grupy byłbym ci wdzięczny za grupę spamwar. Teksty co prawda 18+, ale kilku ludzi do odświerzenia tego dziwnego archiwum się znajdzie.
#218 Julitka
Niech ktoś wklei tu wiadomość po angielsku, to skopiuję i powklejam na angielskich grupach. Albo w sumie niech ktoś porozsyła, bo ja w żadnej angielskiej nie jestem...
#219 hryniek
Aaa no, spamwar to jest klasyk. ;D, jedna z tych rzeczy, ktorych będę najbardziej żałował po Klango. ;D.
#220 Julitka
:) Za młoda byłam, żeby pamiętać. I za grzeczna.