A konto gościa też wyłączą czy zostanie? Bo nie wiem czy to klango mam odinstalowywać czy sobie zostawić. Pozdrawiam. Najbardziej mi chodzi o odtwarzacz w tym klango.
1 likes
Bez odtwarzacza w klango da się żyć. Winampy są, foobary są... Naprawdę, można funkcjonować bez tego. :)
1 likes
@celtic1002 w punkt. Ja w ogóle nie rozumiem po co wy to tak przeżywacie. Było, minęło, pewna era w środowisku osób z dysfunkcją wzroku się zakończyła. Teraz idzie nowe. mamy eltena, w którym z mniejszym lub większym sukcesem rozrasta nam się ta społeczność coraz bardziej, i z tego powinniśmy się cieszyć. Klango to tylko miłe wspomnienia. Tyle. A prawda jest taka, że zwinęli interes na własne życzenie, więc tym bardziej nie ma powodów do rozczulania się nad sprawą.
Ja jednak mam nadzieję, że to klango kiedyś uruchomią. Bądźmy dobrej miyśli.
1 likes
@denis333 dzięki. :)
@markus1234 Nie uruchomią, to ci mogę powiedzieć od razu. Poza tym, co Ci tak na tym zależy? Elten jest? Jest. Dawid się stara, żeby był rozwijany i żeby był jak najlepszy? Stara się. Więc czego chcieć więcej? Nie zachowujmy się jak dzieci, którym odebrano ulubioną zabawkę.
@markus1234 Nie uruchomią, to ci mogę powiedzieć od razu. Poza tym, co Ci tak na tym zależy? Elten jest? Jest. Dawid się stara, żeby był rozwijany i żeby był jak najlepszy? Stara się. Więc czego chcieć więcej? Nie zachowujmy się jak dzieci, którym odebrano ulubioną zabawkę.
Od 2011 byłem na klango i dlatego mi tak na tym zależy. Klango było fajne i je polubiłem. A z eltenem to jakoś nie bardzo mogę się osfoić.
1 likes
markus na klango świat saię niekończy, gdybyś wczoraj chociaż słuchał audycji, to wiedział byś, że Klango zostanie zamknięte na stałe.
i przestań się wreście użalać nad tym projektem. było mineo i tyle.
i przestań się wreście użalać nad tym projektem. było mineo i tyle.
mi się marzy w eltennie temat dźwiękowy z klango guitar theme by tomasz kuriata :d ale sam ie umiem go sobie zrobić :(
1 likes
W ogule, bylo by dobrze, jak by niekture tematy zostaly przyniesiony z klango. Ja lubilem Sounding city i pare innych.
przydało by się dodać więcej zdarzeń tutaj co do dźwięków bo jak chciałęm przerobić ten temat guitar to wielu zdarzeń mi tu brakowało.
2 likes
Obecnie, do zrobienia są dużo ważniejsze rzeczy, ale później, kto wie. Napisz na forum Eltena.
Link do 7z z tematami wstawiłem na yandexa. Mam nadzieję, że jeszcze działa. Jak coś nie tak, to pisać. Bodajże jest to na forum o niepełnosprawnych. A tak po za tym, jak chcesz mieć coś z klango tylko, żez trochę innym interfaceem kupse dolphin guida i sprawa załatwiona. Elten idzie w stronę community, tekstowe przęglądary jak links, czy jak to tam się pisze są. Coś więcej? Autolektor też nie zaszkodzi. :)
no ale markus1234 ma myślenie jeszcze 10 letniego dziecka ja to tego nierozumiem ale dobra
2 likes
@Mucha: Niech pisze do Simplito, może specjalnie dla niego uruchomią. ;D. Cuda podobno się zdarzają.
Nieprawda, mam 20 lat, ale z klango się osfoiłem. Po prostu mam dużo wspomnień z nim związanych i dlatego mi tak zależy na nim. Pozdrawiam.
A petycji nie będę pisał. Zobaczymy co dalej będzie. Najwyżej się z eltenem osfoję.