Wygląda nato, że to morze tylko zrobić administrator polskiej społeczności Klango.
2 likes
Wiem niestety, ale nie znam innego rozwiązania.
Jesteś hryńku administratorem jednej z największych grup, to jest nvda.
Nie wiem ilu użytkowników mają grupy, jak miłośnicy fantastyki, wspólnych z nvda, ale widzę przynajmniej kilkunastu oddzielnych.
Trudna sprawa.
Jesteś hryńku administratorem jednej z największych grup, to jest nvda.
Nie wiem ilu użytkowników mają grupy, jak miłośnicy fantastyki, wspólnych z nvda, ale widzę przynajmniej kilkunastu oddzielnych.
Trudna sprawa.
Inna sprawa jest taka, że sporo grup niestety, ale niejest wogule aktywnych, bo ich założyciele nielogóją się na Klango.
2 likes
Pisanie na forach grup jest bezcelowe, to wiem.
Ale rozesłanie wiadomości do członków już sens ma.
Ale rozesłanie wiadomości do członków już sens ma.
Piszę, tworzę.
tylkoo ile użytkowników by to odczytało
Dzisiaj o 19 w tyflopodcaście piciok z midzim będą wspominać klango i to też jest okazja, aby wspomnieć o istnieniu eltena.
2 likes
O włączę, włączę, tylko żebym nie zapomniał. Rozumie już Dawid. Myślałęm, że chodzi żeby do wszystkich członków po kolei wysyłąć wiadomości. hahahaha
2 likes
Dziękuję.
Wierzę, że dobrze.
Pewnie niewiele osób przeczyta. Ale nawet jedna osoba więcej byłaby sporym sukcesem.
Wierzę, że dobrze.
Pewnie niewiele osób przeczyta. Ale nawet jedna osoba więcej byłaby sporym sukcesem.
1 likes
Ja też napisałam. No zobaczymy, jaki da to efekt.
2 likes
Zapomniałem pozdrowićz tego wszystkiego, ale... Nie czepiajmy się szczególów. ;D
2 likes
Swoją drogą: Tam gdzi znajdę ludzi których nie było w innej grupie też słać msg? Czy to już przegięcie.
A jeszcze mam pytanie. Czyli jak wyłączą serwery klango to strona klango.net też będzie niedostępna czy tylko serwery aplikacji? Pozdrawiam.
1 likes
Wszystko.