EltenLink

Koniec projektu Klango Network

Back to Sieci społecznościowe

#201 Celtic1002

Pewnie, że się oswoisz, bo nie będziesz miał wyboru. ;)

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2018-05-22 18:20

#202 markus1234

Jak tutaj dojdą kanały rss z tyflopodcastu tak jak w klango to będę zadowolony.

2018-05-22 18:20

#203 Julitka

Będą będą, poczekaj trochę! Dawid jest jeden, nie rozSimplitowi się!
Słuchajcie, 58 wiadomości do członków grup to chyba dość, nie? Mam nadzieję, że nie zostaną oni zalani zdublowanymi przeze mnie wiadomościami, bo ja w What's New miałam dosłownie 58, więc aż się boję, że się wkurzą... Z góry wielkie sorry, ale inaczej się nie dało!

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2018-05-22 18:33

#204 markus1234

No dobra, poczekam.

2018-05-22 18:34

#205 pajper

Ja dostałem niewielki ułamek, tj. 14. :D

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2018-05-22 18:35

#206 Bartek1

A można przenieść wszystkie tematy dźwiękowe na eltena?

2018-05-22 18:56

#207 pajper

Aktualizacja, jednak 21, kolejne doszły. :D
Ale dziękuję, Julitko.

#StandWithUkraine

2018-05-22 18:57

#208 Julitka

@Pajper Love<3
To uczucie, gdy wysyłasz te 58 wiadomości (Copy-Paste, oczywiście), a potem widzisz, że w "członkach online" w pierwszych pięciu jest równe 0...

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2018-05-22 19:20

#209 daszekmdn

Bo człąków online nie wyświetlao

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2018-05-22 19:21

#210 Julitka

Aaa, no to mi ulżyło! :) Ale akcja, mówię Wam... Mam teraz Klango i Eltena otwarte na raz! Ale wiecie, ten moment, ten czas tuż przed zamknięciem, też będziemy dobrze pamiętać!!!

2018-05-22 19:24

#211 hryniek

wgl w członkach to wszystkich wyświetla jako online, ale ciiii.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-05-22 19:25

#212 Celtic1002

A ja nie mogę, bo moje klango postanawia się ze mną nie lubić. :D

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2018-05-22 19:25

#213 pajper

W tych ostatnich dniach tyle osób przez Klango się przewija, ilu od dawna, naprawdę dawna nie widziałem tam.

#StandWithUkraine

2018-05-22 19:26

#214 Celtic1002

No nic dziwnego. :)
Ja to żałuję, że po raz ostatni nie mogę sobie poskakać, ale no trudno. :D

Anna Frankowska
2018-05-22 19:27

#215 Julitka

Nom, napływy faktycznie duże. Ale się dzieje, normalnie rączki zacieram! Ale na poważnie - gdyby nie Elten...

2018-05-22 19:27

#216 Julitka

Ok, Elten po raz kolejny uznał mój wpis w tym wątku jako "nowy". No cóż - każdy mój wpis tchnie wszak świeżością, czy nie? Ale to może być wina równolegle działającego Klango i mocno pracującego komputera.

2018-05-22 19:28

#217 johnson

Nie wiem, czy to tu. Jak odzyskujesz spore grupy byłbym ci wdzięczny za grupę spamwar. Teksty co prawda 18+, ale kilku ludzi do odświerzenia tego dziwnego archiwum się znajdzie.

2018-05-22 19:32

#218 Julitka

Niech ktoś wklei tu wiadomość po angielsku, to skopiuję i powklejam na angielskich grupach. Albo w sumie niech ktoś porozsyła, bo ja w żadnej angielskiej nie jestem...

2018-05-22 19:35

#219 hryniek

Aaa no, spamwar to jest klasyk. ;D, jedna z tych rzeczy, ktorych będę najbardziej żałował po Klango. ;D.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
2018-05-22 19:36

#220 Julitka

:) Za młoda byłam, żeby pamiętać. I za grzeczna.

2018-05-22 19:36