Gry audio (dyskusja ogólna)

nowy beatstar już jest

Założony przez mojsior 212 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 5 z 11

Nie. Wszystko działa.

To ja nie ogarniam tego.

jak ktoś by miał beatstara 1 0 to ja też chętnie pogram
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Ludki mam pytanko. Czy da się jakoś rozpakować te packi?
Happy hacking

W najnowszej wersji są rozpakowane, pliki masz w folderze beatpacks.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

ooo ja chcę! A da się stare paczki tak zrobić żeby trzystu paczek od nowa nie zasysać?
Happy hacking

nein

Scheise!
Happy hacking

Może jak ktoś porobił packi, to na jakieś DB i poprostu jak ktoś będzię chciał to zciągnie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Zrobię chyba repozytorium tych, któe się nie mieszczą, lub które wolicie udostępnić w innym miejscu.

Dobra to może się za to zabiorę jakoś kiedyś... Najpierw muszę te 20 packów ze starego beatstara dorobić a potem przejdę na nowego
Happy hacking

No, coś w tym stylu.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

aha czyli skoro tamte packi są niekompatybilne to one idą w buroki?
Happy hacking

Tak.

ale ściągasz te same w nowym bs tylko że rozpakowane
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Ooooo no to fajnie
Happy hacking

Dobra pytanko. Mam nowego beatstara portable i teraz pytanie, jak przerwać grę bez zamykania programu? Bo jak zamykkam program to nie uzyskuję kasy za to
Happy hacking

Po prostu się skuć.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

A jak się ma safe guarts?
Happy hacking

No właśnie, tu się pojawia niekompetencja autora.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb