Gry audio (dyskusja ogólna)

nowy beatstar już jest

Started by mojsior 212 posts last post 2 years ago Page 4 of 11

Po wrzuceniu w folder wybierasz rebuild packs folder, czekasz chwilę i sprawdzasz czy nie masz w packach do kupienia. W tedy powinien być. Wiem, w kreatorze tego nie piszą a szkoda, bo później ktoś może nie wiedzieć. :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Dzięki, bo ja właśnie nie wiedziałem.
Dla chcących zobaczyć i mieć szybciej link:
https://www.dropbox.com/s/ck2a3hurwu4r1ui/mario_forever.zip?dl=0
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Nie trzeba wysyłać na serwer, żeby pograć. Co mi się nie podoba to to, że własne packi też trzeba kupować.

inaczej ludzie by sobie wysyłali packi z downloadu i bez zapłacania kupowakli.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Nie pomyślałam o tym. Tyle, że się po prostu wkurzyłam, bo przy tworzeniu packa, po odpaleniu kreatora czemuś wywalił mi się Beat Star i wszystko poszło się paść. W wyniku tego nie mogłam packa przetestować, bo nie miałam go za co kupić.

A dla mnie ta gra to wogóle jakieś nieporozumienie, chociaż dobrze ze koleś zrezygnował z tego shitu zwanego BGT/
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

bgt czyli beznadziejny gamerski tryb poprostu.
A co do beatstara kiedyś było tak że to kupowanie było inaczej zrobione i packi i beatstar były w takim folderze jak ja chciałem

Wiesz. Dla ciebie większym nieporozumieniem będzie Rhythm Rage, albo i dla wielu z was. Beatstar prostrzy i moim zdaniem kupowanie soundpacków przynajmniej do czegoś zobowiązuje. Sam się troszku zdenerwowałem, jak zaciągnąłem nowe, ale po kilku graniach zrozumiałem.

rr jest fajne

Dobra. Swoje powiedzieliśmy i wracamy do tematu beatstara.

znacie jakieś fajne packi? Ja zrobiłem kilka ale są zaduże na stronę oriola.

hmm to one mają limit? Może napisz do autora prywatnie, ręcznie doda...
Ale za długie są nudne, odnowa rzechodzić jak się padnie, do 20 lv jest ok moim zdaniem.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

poprostu dłuższe dźwięki

znaczy się piosenki

Bywają długie, więc spróbuj. Ja chcę zobaczyć starego bs 1.0 jeszcze z przed ery soundpacków. Narazie mi nie odpisał, ale ewentualnie z agarchive.net można klasyka pobrać w wersji 6.2. Tera grałem i hyba za bardzo se życie ułatwiam. Nie przelazłem całego pierwszego packa, tylko zbierałem kase i kupiłem hyba 35 safeguardów, jak nie troszku więcej. Zatrzymałem się na 9 poziomie.

A i jak chce ktoś z was całkiem dobrze pozarabiać, to wbijajcie na beat reverse. Nie ma freeze me, więc kasa cały czas leci.

Ale w tym starym, czy w tym nowym?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Nowym.

Mam parę packów, wystarczy je przerobic.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

A ja mam pytanie z innej strony, czy wy też tak macie jak jest uruchomione nvda to podczas grania nie działa wam backspace, bo u mnie tak jest.