Gry audio (dyskusja ogólna)

nowy beatstar już jest

Założony przez mojsior 212 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 6 z 11

litera s
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

mi nie działa
Happy hacking

musisz przejść chociaż 1 pack

Jeeeeeeezuuu co to za patologia
Happy hacking

wiem

Hmmm. Całego packa nie trzeba przechodzić. Starczy uzbroić się w kase i sprawa załatwiona.

mówię do zapisywania trzeba

Ale mi nie o zapisywanie chodzi tylko o przerwanie
Happy hacking

przerwanie ale potem abyś mogła wrucić do danego miejsca czy o zwykłą pause? Pause to litera p, zapis s

aaa no to tak się mówi
Happy hacking

Z tym zapisywaniem może to trochę denerwować, ale z drógiej strony przynajmniej do czegoś zobowiązuje.

Dobra ale załóżmy mam 60 levelowy pack. A jak zapiszę to nie mogę jużużywać safeguards. A przynajmniej tak było w starym. No i jak chcę wyjść z tej gry zarabiając beatcoiny i nie tracąc wszystkich safeguards które mi pozostały to jak mam to zrobić? W starym było escape, a w nowym?
Happy hacking

litera q, a teraz z zapisem możesz używaś safeguard

Tak, jak najbardziej, gdy posiadasz saveguarts możesz zapisywać klawiszem s. Zamykamy literą q. Ale zauważyłem, że jak raz zpauzujemy na jakimś utwoże, to drugi raz na nim nie możemy.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

zapisać się da ale pauzować nie

miałam 44 safeguardy i chciałam sobie 3lvlowy pack przejść tymi safeguardami. A tu nie, po pierwszym lvlu, który nawet dobrze się nie zaczął, dość, że nie wygrałam packu, to jeszcze skasowało mi beatcoiny do nula. Co za dziadoska graaaaa
Happy hacking

gdzie są packi pobrane?

c:\Users\user\beatpacks
Happy hacking

aha, to mnie walnęło wręcz. W taki m miejscu żem się nie spodziewał!

a najgorsze jest, że jak nawet zainstalujemy sobie grę na zewnętrznym, to i tak tam będzie dawal. nijak się tego nie da zmienić