Transcription
Ale ogólnie w wątku przewinął się kilka razy temat stacji radiowych, które emitują coś w nocy.
Teraz tak, zadam pytanie. Jakie stacje emitują w nocy?
Wiem, że na przykład kiedyś szósta, piąta rano, kiedy wyjeżdżaliśmy gdzieś do Szczecina albo coś, włączyłem sobie internetowy stream Radia Fama Słupsk na telefonie,
bo innej stacji do VLC nie miałem dodanej, dlatego to włączyłem.
No i tak.
No i zaczęła prawie, że sama polska muzyka, tylko że chyba jeden zagraniczny utwór na kilka polskich albo może nawet sama polska muzyka bez zagranicznych już nie jestem pewny.
Dopiero gdzieś po godzinie 7.00 było informacje Radio Fama i wskoczył program poranek bez budzika i muzyka zagraniczna.
No ale z tego co wiem, to Radio Fama w nocy emituje polską muzykę.
Pamiętam chyba...
Pamiętam, że kiedyś w 2011 roku, kurde ale to było w 2011, może się zmieniło, kiedyś pamiętam, odpadłem sobie gdzieś w nocy Radio Fama i tam takie klubowe bity leciały, o kurde no.
Ale niestety wtedy coś, nie wiem, albo z radiolinią było nie tak, albo coś, bo strasznie się ciął, to było tak...
strasznie się cięło.
Nie wiem czy to był internet, czy to była radiolinia, czy co to było.
Nie wiem czy to był internet, czy to była radiolinia, czy co to było.
Ale się strasznie cięło.
Ale się strasznie cięło.
No ale było, ale była klubowa muza, nie pamiętam, Radio Fama Słupsk, coś tam, coś tam, coś tam.
No ale było, ale była klubowa muza, nie pamiętam, radio Fama Słupsk, coś tam, coś tam, coś tam.
No ale było, ale była klubowa muza, nie pamiętam, radio Fama Słupsk, coś tam, coś tam, coś tam.
Klubowa muza, nie pamiętam, Radio Fama Słupsk, coś tam, coś tam, coś tam i klubowe piosenki, kurde, jak rodzice mówili, żebym poszedł spać, to ja nie, nie, nie, nie, nie, nie, ja chcę jeszcze słuchać, no, ale to było chyba w 2011 albo 2012, nie pamiętam, teraz w Słupsku byłem, no, a teraz to w sumie, nie wiem, może mógłbym włączyć.
Jakoś nie mam teraz siły, żeby włączyć, może kiedyś włączę Radio Fama Słupsk, nagrywanie w nocy, odpadzę sobie, no, tylko też nie mam gwarancji, czy się coś, coś nie wysypie, jakiś internet, czy coś, czy tam coś, bo jednak czasem jakieś awarium, a przy internecie multimedia nigdy nic nie wiadomo, czy jakiejś awarii nie będzie.
Czy się coś nie wysypie i...
I czy od razu, ten, cała noc, nocna, nocne nagranie nie pójdzie w piasek, nie wiem, jeszcze się takie zastanawiam, albo może ktoś, nie wiem, mógłby mi nagrać, albo powiedzieć, w ogóle, co w nocy w Radio Fama teraz leci, bo w sumie ciekaw jestem, czy tak jak dawniej dużo klubowej muzyki, powiem, że po czwartej, piątej było Polska Muzyka, ale co wcześniej, to nie wiem.