Transkrypcja
Odpowiadając na Twoje pytanie, co w różnych stacjach leci w nocy, no to w tych stacjach typu RMF FM na przykład, no to lecą jacyś prowadzący czasami w nocy, ale czasami się to zdarza tak, że jest tylko muzyka. Na przykład chyba w SC Rock, nie, w RMF Max, przepraszam, to leci wiadomo sama muzyka z puszki, tak samo jak w SC, ale na przykład w SC Rock, to w tym wypadku chyba, nie wiem, czy trzecia, czy czwarta rano jest podsumowanie chyba dnia, czy coś, mimo to, że to jest stacja młodzieżowa, tam jest jakiś cytat. W Biblii, że tak powiem, więc jest tam jakiś cytat z tego, co sobie, że tak powiem, jestem w stanie przypomnieć, bo ostatnio słuchałem i jakiś tam cytat wziąłem. W Radiu Z, no szczerze nie wiem, bo ja Radia Z ostatnio słuchałem, chociaż kiedyś w dawnych latach o trzeciej nocy szła sobie audycja pod tytułem Bogusław Bołożewski, już tej audycji nie ma. Szkoda, bo to było ciekawe. I co jeszcze? Natabene, w tych jedynka, dwójka, trójka, tok FM, Polskie Rady 24, czwórka, nie wiem, co leci w nocy, aczkolwiek w czwórce, a nie, no w czwórce wiem, przecież muzyka leci. Ale strefa chyba hip-hop w jakimś dniu. Famy aż tak nie słucham. No i co? Teraz jeszcze tutaj odniosę się do Radia... ...Vox FM Gorzów. Moje obserwacje są takie, bo teraz sobie to właśnie przypomniałem, odnośnie właśnie Radia Vox FM Gorzów, że nie ma tak, jak jest w przypadku Vox FM Poznań, bo tam na przykład poza serwisami lokalnymi nie ma prowadzących żadnych. Natomiast Vox FM Gorzów od 6 do 7. Czy przed siódmą emituje jakieś serwisy. Potem od godziny dziewiątej do godziny bodajże piętnastej, jeszcze jak ten program sieciowy jest, to co piętnaście, znaczy no, piętnaście minut przed każdą godziną jest jakiś serwis, ale od szesnastej do dwudziestej jest prowadzący lokalny Vox FM Gorzów. Czego nie ma Vox FM Poznań. I podejrzewam, że Vox FM Radom. I co jeszcze? Od dwudziestej pierwszej do dwudziestej trzeciej również są emitowane Vox FM Gorzów jakieś wywiady i coś jeszcze, czegoś, co nie ma właśnie Vox FM Poznań i Radom. Ja to was teraz też kieruję pytanie, które brzmiło. Ja to was teraz kieruję pytanie, które brzmiło. Ja to was teraz też kieruję pytanie, które brzmiło. Jeżeli ma się jakiś품 wstępujący sposób. Tzn. w następujący sposób? Drzemuj Spacjo. Dlaczego tak jest, że na przykład jeśli jest jakieś stacja w ogólnopolskim zasięgu to nie, ale ponadregionalnym. Tak jak mamy w przypadku Antyradia, to na przykład jest sobie ponadregionalne, a w Katowicach jest ontyradiorokalne. Tak samo jest też w przypadku Vox FM. Atomice. też w przypadku Vox FM, że niby jest ponadregionalne, a Poznań Radom Głożów jest lokalny. Dlaczego tak jest? Czy to jest wyłącznie decyzja Krajowej Radiofonii i Telewizji, czy inne czynniki wpływają na to wszystko? Także ja na razie kończę i pozdrawiam.