Stacje radiowe

Wszystko o radiu, czyli wpadki, zawieszenia emisji komputerowych itp

Założony przez lukasz1993258 458 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 13 z 23

Transkrypcja

Odpowiadając na Twoje pytanie, co w różnych stacjach leci w nocy, no to w tych stacjach typu RMF FM na przykład, no to lecą jacyś prowadzący czasami w nocy, ale czasami się to zdarza tak, że jest tylko muzyka. Na przykład chyba w SC Rock, nie, w RMF Max, przepraszam, to leci wiadomo sama muzyka z puszki, tak samo jak w SC, ale na przykład w SC Rock, to w tym wypadku chyba, nie wiem, czy trzecia, czy czwarta rano jest podsumowanie chyba dnia, czy coś, mimo to, że to jest stacja młodzieżowa, tam jest jakiś cytat. W Biblii, że tak powiem, więc jest tam jakiś cytat z tego, co sobie, że tak powiem, jestem w stanie przypomnieć, bo ostatnio słuchałem i jakiś tam cytat wziąłem. W Radiu Z, no szczerze nie wiem, bo ja Radia Z ostatnio słuchałem, chociaż kiedyś w dawnych latach o trzeciej nocy szła sobie audycja pod tytułem Bogusław Bołożewski, już tej audycji nie ma. Szkoda, bo to było ciekawe. I co jeszcze? Natabene, w tych jedynka, dwójka, trójka, tok FM, Polskie Rady 24, czwórka, nie wiem, co leci w nocy, aczkolwiek w czwórce, a nie, no w czwórce wiem, przecież muzyka leci. Ale strefa chyba hip-hop w jakimś dniu. Famy aż tak nie słucham. No i co? Teraz jeszcze tutaj odniosę się do Radia... ...Vox FM Gorzów. Moje obserwacje są takie, bo teraz sobie to właśnie przypomniałem, odnośnie właśnie Radia Vox FM Gorzów, że nie ma tak, jak jest w przypadku Vox FM Poznań, bo tam na przykład poza serwisami lokalnymi nie ma prowadzących żadnych. Natomiast Vox FM Gorzów od 6 do 7. Czy przed siódmą emituje jakieś serwisy. Potem od godziny dziewiątej do godziny bodajże piętnastej, jeszcze jak ten program sieciowy jest, to co piętnaście, znaczy no, piętnaście minut przed każdą godziną jest jakiś serwis, ale od szesnastej do dwudziestej jest prowadzący lokalny Vox FM Gorzów. Czego nie ma Vox FM Poznań. I podejrzewam, że Vox FM Radom. I co jeszcze? Od dwudziestej pierwszej do dwudziestej trzeciej również są emitowane Vox FM Gorzów jakieś wywiady i coś jeszcze, czegoś, co nie ma właśnie Vox FM Poznań i Radom. Ja to was teraz też kieruję pytanie, które brzmiło. Ja to was teraz kieruję pytanie, które brzmiło. Ja to was teraz też kieruję pytanie, które brzmiło. Jeżeli ma się jakiś품 wstępujący sposób. Tzn. w następujący sposób? Drzemuj Spacjo. Dlaczego tak jest, że na przykład jeśli jest jakieś stacja w ogólnopolskim zasięgu to nie, ale ponadregionalnym. Tak jak mamy w przypadku Antyradia, to na przykład jest sobie ponadregionalne, a w Katowicach jest ontyradiorokalne. Tak samo jest też w przypadku Vox FM. Atomice. też w przypadku Vox FM, że niby jest ponadregionalne, a Poznań Radom Głożów jest lokalny. Dlaczego tak jest? Czy to jest wyłącznie decyzja Krajowej Radiofonii i Telewizji, czy inne czynniki wpływają na to wszystko? Także ja na razie kończę i pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

Do wątpiących albo niewiedzących w ramach wyjaśnienia, to nagranie pochodzi z radiowej dwójki, z wieczornej audycji Nocturne, która już miała miejsce parę ładnych miesięcy temu, a ja dopiero znalazłem, odkopałem gdzieś tam z odmętów dysku, a co do tego, co jest w radiu, tutaj Łukasz wspomniał o tym, że w różnych stacjach poza muzyką są różne dziwne akcje typu Biblia, jakieś podsumowanie tygodnia, czy dnia, czyli tak naprawdę powtórki wiadomości, no to prawdopodobnie wynika to z zapisów koncesyjnych, że musi być ileś tam procent treści całej emisji musi stanowić słowo tak zwane, czyli audycje gadane, no więc w ten sposób oni sobie to nadrabiają, że po prostu wrzucają takie powtórki i to się zalicza jako audycje gadane.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Transkrypcja

Tak właśnie myślałem, że tak właśnie jest, bo tak to wyglądało.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transkrypcja

Zachęcam Was do odwiedzenia strony online.radiobox.pl Czy tam komuś, nie pamiętam jak się ona dokładnie nazywa Ale wystarczy wpisać sobie w Google online.radiobox.pl To wyskoczy Wam strona główna I na tej stronie można sobie śledzić historie niektórych tacy Ja sobie na przykład tam można śledzić co było grane w Radiu Fama na przykład I ja zaraz sobie zobaczę co było tam w nocy grane Bo może jakieś fajne klubowe biciory były grane Ja później sobie zobaczę Choć mi się wydaje, że jednak większość playlisty pewnie będzie polska

Transkrypcja

No i tak, przyjeżdżałem sobie w playlistę Radia Fama Tomaszów, bo tam był emitowany, że tak się wyrażę, audycja nocna tam była emitowana i tak. Od godziny dwudziestej trzeciej zaczęło się pasmo nocne, muzyczka była bardzo dynamiczna, na początku było dużo dance'ów, później po północy nawet poleciał kawałek Alchemist Project Music is my Ecstasy. Później jeszcze kilka innych klubowych biczorów fajnych. ... ... Później gdzieś tak godzina druga w nocy zaczęło przebywać polskiej muzyki, aż jakieś koło godziny trzeciej, takie trzecia dwadzieścia i tak, to już co trzeci utwór był zagraniczny, a już praktycznie były same polskie utwory grane. ... ... ... ... ... ... ... ... ... PASMO dzienne, no tak powiem, poranne pasmo, no.

Transkrypcja

7 września tego roku w Częstochowie na częstotliwości 101,9 ruszyła emisja radia grającego muzykę po polsku. Oczywiście streaming jest już dostępny, można słuchać, czy ktoś jest zainteresowany, a to jednak chyba nie będzie radio BABA tam nadawać. Tak coś mi się wydaje, ponieważ tutaj playlista kompletnie nie jest to samo, co radio BABA. A nazwa tej stacji brzmi Stoja Polska Stacja na 101,9 FM, ale lektorem jest Daniel Orduński.

Transkrypcja

Wczoraj w Radiu Wawa podczas programu Szczęśliwa Trzynastka doszło do małej wpadki, mianowicie wygląda na to, że jakiegoś dżingla nie do końca zaktualizowali, co poskutkowało to tym, że w efekcie dwa lektory, dwaj lektorzy się na siebie, że tak powiem, w pewnym momencie narzucili. Pan Grzegorz Pawlak i pan Piotr Makowski. Także ciekawe zjawisko z jednej strony.

Transkrypcja

Kurde, szkoda, że nagrania nie ma.

Transkrypcja

Tak wygląda na to, że grupa radiowa Time wprowadziła taki sam dżingiel reklamowy do wszystkich swoich stacji, czyli ten dżingiel, który jest w radio Waba. Na początku myślałem do dzisiejszego poranka, że elektorem będzie w ese Grzegorz Pawlak, jednak się okazało, że ten sam dżingiel, którym mówi Grzegorz Pawlak jest w Vox FM. Nie ma go jeszcze w normalnym Vox FM, nie ma go jeszcze w sześciu stacjach Radia Plus z grupy radiowej Time i nie ma go jeszcze w łódzkiej, warszawskiej, śląskiej i trójmiejskiej esce. No zobaczymy, kiedy ten dżingiel ogarnie całą grupę radiową Time.

Transkrypcja

Tę wiadomość przekazuję z opóźnieniem, nieco, bo nie miałem jak tego nagrać, w niedzielę 23 września w godzinach popołudniowych ruszyła emisja testowa Twoje radio Świnoujście 99.5 Ja może jednak tutaj pokażę teraz, o, jak ono sobie gra elegancko, o Dla chętnych mogę tutaj wrzucić 15 minutowe nagrania tego radia, ale najpierw się pytam, czy ktoś chce posłuchać 15 minutowego nagrania tego radia, bo jeżeli nie chcecie posłuchać, to ja nie będę tego na siłę wrzucać, no nie I najpierw się pytam, czy chcecie posłuchać 15 minutowego nagrania, albo przynajmniej 15 minutowego nagrania tego radia, to ja nie będę tego na siłę wrzucać, no nie Przeminąć sobie i zobaczyć, jak to wygląda

Transkrypcja

I love you so much.

Transkrypcja

🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 🎵 She's all I need, all of my life 🎵 🎵 I feel so good if I just say the word 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 I'll just say the word 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 I'll just say the word 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 I'll say the word 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵 🎵 Studio 🎵

Transkrypcja

No tak, jedna rzecz co mnie dziwi to to, że ostatnio za każdym razem jak nowa stacja wystartuje i to nie ważne czy to jest właśnie to twoje radio w Świnoujściu, czy to jest na przykład twoja polska stacja w Częstochowie, czy to jest twoje radio Stargard. Dziwi mnie po prostu to, że ostatnio jest ten sam lektor w tych trzech stacjach, czyli Daniel Olbrywski, nawet w Radiu Kujawy z Włocławka też jest ten sam lektor. I po prostu się zastanawiam czy to nie jest tak, że te wszystkie stacje są z jakiejś stacji. Czy to jest z jednej i tej samej grupy, czy jak? No bo szczerze powiedziawszy nie wiem, aczkolwiek wątpiłbym, bo na przykład w radiu, w polskim Radiu Stargard po prostu, że tak powiem tam są co godzinę emitowane serwisy z grupy radiowej Agory, a w tych stacjach typu Polska Stacja w Częstochowie albo Twoje Radio nie ma tych serwisów, a jest ten sam też lektor. I to w tym wszystkim jest zadziwiające. Także na razie tyle i pozdrawiam.

Transkrypcja

No i program byle do piątku, od teraz będzie wyjątkowy. Daniel Dyk, dzień dobry, no i wyczekiwany gość w RMF FM. Dawid Podsiadło, jak Ci się u nas podoba? Dzień dobry, bardzo mi się podoba. Bardzo lubię takie na ścianach wymianę kolorów. Dawid, w naszym warszawskim studio, taki telemost Kopiec Warszawa, to nie jest Twoja pierwsza wizyta u nas? Nie, no to przecież się chodzi, to się zwiedza przecież. No właśnie, zwykle mówisz z czym wpadasz, a dzisiaj jakaś wielka niespodzianka, wielka tajemnica, po co przyszedłeś? No wiesz, no to mogę Ci zdradzić, że to dla mnie bardzo szczęśliwy dzień. Dzisiaj w planach... Tak, nie, nie, przepraszam, ja się urodziłem jednak w maju. Oświadczyłeś się. Nie, nie. Wiesz to, ja skaczę po tych typach w internecie, po co Dawid Podsiadło przychodził do RMF-u? No to są takie najważniejsze powody, które tutaj wymieniają. Wiem, że zazwyczaj artyści z takich okazji tutaj przychodzą, natomiast ja przyszedłem tutaj, żeby puścić utwór. Wyobrażasz sobie? No to wiesz, że to nie jest takie proste, że tak puścić utwór. Trzeba anonsować swoją wysyłkę. Co ty myślisz, że to jest taka łatwa robota? Patrzysz tu na te, co to jest, suwaki czy co tam i... Heble mówimy w radiu. No, kable i... Heble. Heble. To są heble, takie jak do heblowania. Dobra, to możemy umówić się tak. Ja idę o zakład, że sobie nie poradzisz, ale umówi się, że jeżeli przez najbliższe minuty antena RMF FM jest twoja, ja będę liczył twoje wpadki. Jeżeli ci się uda, to grasz swojego singla. Okej. Dobra, to mnie nie ma. To odpalasz następną piosenkę, zapowiesz to słuchaczom, co to będzie. Proszę bardzo, patrz. Ja tu robię... Ale to ja jeszcze mam wiedzieć, co to będzie? Nie, znaczy to daj mi jakąś... Daj mi jakąś na razie taryfologową. Dobra. Jak robię, to wiesz. To na razie sprawdźmy, czy umiesz nacisnąć. No, patrz. Klikam tu. No i co? No i co? O-o. Patrz, bo wiedziałem, że tego nie wciskać, no. Ja miałem powiedzieć, że mnie tu nie ma, ale biorę to na siebie Daniel Dyk. Dawid Podsiadło prowadzi ten program. Nie, no bo... Rać sobie. Ja ci tutaj podkład zagrałem muzyczny, żebyś nie mówił na ciszy. Ciszy w radiu ma nie być, człowieku. No rozumiem. Czytałem o tym w poradniku, żeby nie zostawiać ciszy, ale... Bo nie wiedziałem, że... Po co jest tyle tych guzików? W sensie, powinien być jeden, który... Nie, ale na luzie. W sensie, to ja tu... To był mały błąd początkującego i teraz już wiem, że jak przesunę to do góry... Tak. Prawda? To mogę przesunąć do góry? Mogę zapytać, żebyś teraz nie zapomniał powiedzieć, co zagrać słuchaczom, bo to jest piosenka, którą Dawid Podsiadło przywiózł ze sobą. Ja przywiozłem... Mam kilka utworów. To jest Oasis Wonderwall. Cudowny utwór. No, zaczyna się takim chyba kaszlnięciem. Tak jak ja lubię zaczynać utwory. Ale to już chyba było, więc... Okej. Nie, ty nie wiesz, co się dzieje? Było, no, leci. A, jest, dobrze. No, no to... Co za człowiek. Proszę z radością słuchać. To jest piosenka, o której nie powinnaś się śpiewać na ten... Dawid Podsiadło. Wyłączam ci na chwilę mikrofon. Dajmy pośpiewać Oasis. Dzień dobry, tutaj Dawid Podsiadło. Ja przejąłem to spotkanie dzisiejsze w RMF-ie i zapraszam. Będę puszczał utwory, kawałki. Był Daniel, ale poszedł. Ja tutaj... Okazało się, że robię to lepiej po prostu. I teraz poleci The Killers Human, jako że jest śpiewany przez ludzi ten utwór. To będzie leciał. Czekaj, bo szef przyszedł i pyta, co tu się dzieje. Wypuściłeś podkład nie We Killers, na drugim kanale. Niemożliwe. Jeszcze raz, teraz dopiero We Killers. Aha. No, teraz jest The Killers. I pozdrów prezesa, bo Human... Pozdrawiam. Pozdrawiam. Czy jesteśmy ludźmi, czy tancerzami The Killers Human w RMF FM. Moi drodzy, tutaj Dawid Podsiadło. Bardzo się cieszę, że jesteście z nami. Ja przejąłem tutaj antenę w swoim własnym jakimś tam celu, jakiś plan posiadam, prawda. Ludzie, nawet nie zapomniałeś wypuścić podkładu pod sobą. Ja jestem naprawdę zbudowany. Nie, no przecież jestem tutaj już 15 minut, a ja już opanowałem ten stół. To nie jest tak, że wiesz, że nie. Dawid, umówmy się tak. Pograłeś już sobie. Znamy twoje muzycze gusta, opanowałeś guziczki, super, ale myślę, że już nie tylko ja jestem bardzo zniecierpliwiony, że już czekamy na twojego nowego singla. Dwa słowa o twoim nowym materiale, co to jest, co to będzie? No co, a my, a to, a ty naprawdę czekasz? Nie, naprawdę. Czy chcesz tego posłuchać, czy nie? Bo ja już wiem, nie muszę tego puszczać. Słuchajcie, trzy, cztery, kto gotowy, kto posłuchać singla Dawida Podsiadło, dajcie hałas, tam w redakcji też. Dawaj, dawaj, dawaj. Nas tu jest dużo, powiem ci z takich dzieciaków. Ale zebrałeś ludzi szybko. Nie przeciągaj, tylko przejdź do rzeczy. Czy grasz na czas, bo nie wiesz jak załadować twoją nową piosenkę? Nie, no to wiem, po prostu zapomniałem pendrive'a z domu. Nie, ale tak serio, to przyszedłem zaprezentować tutaj mój drugi single z albumu Małomiasteczkowy, który nazywa się Nie ma fal i mam nadzieję, że wszystkim słuchaczom RMFM się spodoba. Tutaj klikam? RMFM. O, to on. Słuchajcie moi drodzy, dajcie znać czy wam się podoba. Dzięki, że mogłem to tutaj zrobić. Dawid Podsiadło, Nie ma fal. Zapraszam. Wszelkie prawa zastrzeżone!

#255 1 polubienie

Transkrypcja

No cóż się mogę rzec. Dobre to było.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transkrypcja

Niezła wpadka.

Transkrypcja

Przy okazji dowiedzieliśmy się, że łączą się telemostem między Warszawką a Krakowem. Albo odwrotnie. Telemości sobie mają. Fajnie, fajnie.

Transkrypcja

A co to jest ten telemościk? Na czym to właściwie polega?

Transkrypcja

prawda jest taka, że ta wpadka to była troszeczkę wydaje mi się wyreżyserowana tak jak wszystko w RMF-ie niestety także to to niestety tak wygląda

#260 1 polubienie

Transkrypcja

Też tak myślisz?

Happy hacking