Niestety streamingu nigdzie nie widziałem, bo nawet strona Nsoftu, która niedawno zmieniła swoją, że tak powiem, swoje, znaczy została odświeżona niestety, ale jeszcze tego nie ma dopóki ktoś nie zaktualizuje streamingu, bo ostatnie zmiany były wprowadzone 19 czerwca 2018 roku i od tamtej pory jest cisza.
Powiem więcej, nawet w Rody Polsce o tej wzmianki nie ma, podejrzewam, że będzie gdzieś tak rano po 6, ale na Nsoftzie można to dostrzec, że jest coś takiego jak wzmianka o tym.
Nie wiem co to jest za stacja, sam jestem tego ciekawy, więc poczekam sobie chyba jak to ktoś udostępni albo jak...
...administracja, która właśnie zajmuje się stroną Nsoftu to zaktualizuje i doda streaming.
Tyle.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Tak, Łukaszu, dobrze powiedziałeś, radio cool. No i streamingu jeszcze nie ma.
Nie wiem dokładnie, o której emisji testową rozpoczęli, ale już nawet wczoraj, bo kolega słuchał od osiemnastej.
Teraz jak sobie plajdzis, to bez dziennika z tego co wiem leci, a oficjalne testy mają, zdaje się, od jutra być.
Poczekał właśnie na oficjalne testy, a wtedy możliwe, że i streaming jakiś ruszy.
KONIEC!
Kurcze, ja tak niedawno w KUT nie byłem i jeszcze tego nie było.
A tu już to jest.
Nie no, ja tak się nie bawię.
Człowiek sobie chciał potestować, posłuchać i nie może, bo streamingu nie ma.
Swoją drogą, ciekawi mnie jaka tam muzyka będzie puszczana.
I co to w ogóle ma być za radio KU?
I w ogóle czemu taka nazwa?
To mnie przede wszystkim zastanawia.
Jak będziesz Puszkinie coś więcej na ten temat wiedział,
to po prostu proszę ja ciebie daj znać, bo no nie ukrywam.
Jestem ciekawy i chciałbym zobaczyć co to jest za stacja.
Czy włączą streaming?
Mam nadzieję, że włączą.
Bo fajnie by było.
Tej stacji posłuchać.
Tak jak mówiłem, ciekawi mnie jaka tam właśnie jest zgrana muzyka.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
...kubo kutno, to akurat nad tym nie ma co się zastanawiać, natomiast muzykę grają chyba...
...na razie to mieszają. Chyba możesz z jednej strony usłyszeć Despacito, bo coś nowszego, a z drugiej jakieś teledisco...
...70-tki, 80-tki, 90-tki, rodenskiś. Niestety też nie mogę słuchać, ale jak jakiś streamik się pojawi i będę o tym wiedział to...
...to wiadomo, że dam znać.
Powiem tylko tak, żeby to się nie okazało, że po jakimś czasie to, że stanie się dokładnie to samo, co stało się z Radiem Września.
A tak może być.
Aczkolwiek nie musi.
Witajcie, miałem to wcześniej wrzucić, ale nie wrzuciłem tego, dlatego, że nie mogłem tego na Radzie Polskiej znaleźć i gdzieś pominąłem już w tym wątku, że była taka fajna wpadka w Adam F. Max, to teraz już, o sorry, to teraz już mi się udało ją znaleźć.
Czyli tak, pod koniec 2012, co ja mówię, pod koniec 2017 roku, bodajże 8 grudnia, miała miejsce dość ciekawa wpadka.
Objawiło się to tym, że były wiadomości, no nie, tam flash na godzinę 15, no i co, te wiadomości sobie lecą, lecą.
No i co, te wiadomości sobie lecą, lecą.
No, a jak się skończyły, to ludzie zapomnieli zwinąć podkładu i sobie leciał, leciał sobie podkład do wiadomości na okrągło.
Ciekawe, nie?
Ciekawe.
W sumie.
I właśnie teraz, zaraz to nagranie opublikuję.
Dzięki.
Witajcie, za chwilę wrzucę taką kompilację wpadek radiowych, którą gdzieś tam od zawsze miałam na dysku.
Dobra, może nie od zawsze, ale od jakiegoś czasu.
Myślałam, że już ją wrzucą, ale okazuje się, że nie, więc zaraz ona tutaj trafi.
Paulinuksie, cóż za jakość.
No, poprawiło się, poprawiło sporo.
Także pozdrowianka, pozdrowionka i się trzymaj.
A co do tego RMF Maxa, to kiedyś podobna wpadka była w Radiu Tok FM.
Parę ładnych lat temu.
Oj, to kilkanaście już.
Że całą swoją oprawę serwisową wyemitowali.
No, z nowszych czasów Muzeo FM.
Też parę lat temu wszystkie swoje dżingle wypuścił.
Pewnej nocy.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
No już naprawdę off topic, ale powiem wam, że wracam do forum głosowego naprawdę, bo wcześniej to się po prostu wkurzałam na ten swój mikrofon, aż przestałam się nagrywać, ale teraz już mam czym, więc wracam do was.
Łukaszu, a skąd informacje, że akurat jutro, to może być też za, może faktycznie jutro, może być dzisiaj, w sumie, bo już jest jutro, to nigdzie nie mamy, nie wiem, 2.17, może to być o 6, może to być za 5 dni, za 7, tak naprawdę to nie wiemy, za ile to się pojawi.
Więc myślę, że najlepiej by było to powiedzieć, że w niedługim czasie pojawi się w akcjach jak w Łukaszowie. W tym miejscu Radia GO.
Dobrze, zobaczymy o godzinie 6.00. W tej chwili jest 14 minut do godziny 6.00 podstało.
Słucham swoje radio go i zobaczymy, cóż nam to radio zagrało o godzinie 6.00, do której to właśnie 14.00 mi podstało.
Ale myślę, że jeszcze będzie go, nie będzie jeszcze waxa.
Dziękuje za szczęście, bo to jest marketing, tak musi być.
To jest po to, żeby zachęcić. Najlepsze to jest 5000 do wygrania.
Wiadomo, że to w całej sieci będzie, te 5000 do wygrania.
Także nie ma to jak kwity marketingowe, nie ma to jak kwity marketingowe, moi drodzy.
Dobrze, 13 minut do 6.00.
W przyszłości tego podstawowego grona nie będę, ale jeśli będzie wax, to dam znać, a jeśli zostanie Diego, to nie będę dawał znać.
Kto z Państwa nie ma włączonego radia, to również proponuję je włączyć.
W Rosji podniecono cła importowane o 3%.
Wyróżnił się na froncie.
Wczoraj najwyższy kościelny dostojnik kraju.
Czynne będą całodobowe toalety, no i wiele innych atrakcji.
Urodził się Neil Armstrong, który jako pierwszy człowiek stanął na księżycu.
A teraz hit.
To dziś za jurnik za wizytacją berichte de Dionizose Breslau 1.
Strzeliło B chyba trochę, ale...
No trochę.
Miał we krwi 96% dziesiątych promira alkoholu.
No trochę było.
Każdy ma prawo się pomylić.
Otóż prawidłowa wymowa tego nazwiska brzmi Dioniz Jungnitz.
Natomiast publikacja zatytułowana...
Jest wizytacją berichte de Dionizose Breslau 1.
Ej, idźcie stamtąd, bo mi się lepiej czyta, jak tam nikogo nie ma, tylko Jarek.
Gardło mi już nawala.
I tak jest zawsze.
Happy hacking
This site uses cookies to enhance your experience.