Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Do tego chyba teraz Goldwave będzie najlepszy, bo potrafi bez żadnych łamańców z kilku kart na raz nagrywać do osobnych plików. Potem można to w Reaprze zmiksować.
OOO, to może z tym panem, co zwie się goldwave lepiej się poznam. :)
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Witajcie, mam dość uciążliwy problem. Ładując na ścieżkę efekt Antarez Mutator czy jakikolwiek inny od nich, dając ESC z okna efektów, nie mogę chodzić po ścieżkach. Ten sam problem jest z wtyczką Acon DEVERBERATE. Obiektówką prubowałem i nic. Po dodaniu wtyczki, trza dać Alt F4, zapisać projekt i otworzyć go na nowo. Czy ktoś zna jakiś sposób na powyższe?
Znam, ale trochę głupi. Dodaj coś, co nic nie robi np. jakiegoś nieszkodliwego js, ustaw się na nim kursorem na liście efektów, wyjdź z listy, wejdź jeszcze raz i znowu wyjdź. Jeśli nadal nie będzie działało, znowu wejdź na listę, upewnij się, że masz zaznaczony js i wyjdź. Za którymś razem powinno zaskoczyć.
Mam takie pytanie: jak we wtyczkach izotope odpalić interface wtyczki, bo po mimo przesłuchania tyflopodcastu gdzie bym nie rozpoznawał ocrem to jest to samo co z klawiatury.
Hej, mam dosć nietypowy problem. Jak dopasować utwór do siatki bitów tak aby wymusić na nim konkretne bpm wraz z zmianą wysokości jak to jest np w programie mixxx? Mam zgranie z vinyla, ktore ciót jest zawolno a prawidłowe tempo utworu to 140 bpm i chciałbym to wyrównać tak aby metronom równie stukał przez cały utwór i się nie rozjeżdżał. Nie mam pomysłu jak się do tego za bardzo zabrać i czy takie coś jest w ogóle możliwe.
Mi się wydaje, że musiałbyś ten plik odpalić najpierw w osobnym projekcie, w którym przed importem tej ścieżki ustawisz bpmy. Jak importujesz plik, to wtedy zwiększyć bpm do tempa, które będzie w tym głównym projekcie. Wtedy plik przenieść do projektu głównego. Sam nie wiem, czy da się to w jednym projekcie machnąć, więc sam chętnie poczekam na odpowiedzi bardziej doświadczonych.
Ale BPMY tego utforu chyba są ciut zmienne, a jak nie, to może prubuj z wartościami po przecinku?
-- (wesolek): Mi się wydaje, że musiałbyś ten plik odpalić najpierw w osobnym projekcie, w którym przed importem tej ścieżki ustawisz bpmy. Jak importujesz plik, to wtedy zwiększyć bpm do tempa, które będzie w tym głównym projekcie. Wtedy plik przenieść do projektu głównego. Sam nie wiem, czy da się to w jednym projekcie machnąć, więc sam chętnie poczekam na odpowiedzi bardziej doświadczonych.