Chyba nie. Czemu zależy Ci na braku zmian w głośności ścieżki?
Ja podgłaśniam ścieżkę a później równam ją na 0 jak potrzebuję wyeksportować np. wav bez żadnych zmian na parametrach domyślnych.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Cześć Mam surową sesje studyjną i chciałbym ją dopasować do tempa projektu. Jak przesunąć wszystkie ścieżki na raz w projekcie?
AXM04 — Post 225 of 596
2023-01-12 13:40
Moim sposobem jest zaznaczenie wszystkich item'ów i przesunięcie odpowiednio num4/6. -- (piter9521): Cześć Mam surową sesje studyjną i chciałbym ją dopasować do tempa projektu. Jak przesunąć wszystkie ścieżki na raz w projekcie? --
"Dies irae, dies illa,..."
Tak robię, ale i tak mi się rozjeżdża. -- (AXM04): Moim sposobem jest zaznaczenie wszystkich item'ów i przesunięcie odpowiednio num4/6. -- (piter9521): Cześć Mam surową sesje studyjną i chciałbym ją dopasować do tempa projektu. Jak przesunąć wszystkie ścieżki na raz w projekcie? -- --
Ustaw ripple na all tracks, przesuń pierwszy item i powiinno się wszystko dalej też przesunąć na wszystkich ścieżkach.
A ma to jakieś znaczenie, że ścieżki mają różną długość trwania? -- (tomecki): Ustaw ripple na all tracks, przesuń pierwszy item i powiinno się wszystko dalej też przesunąć na wszystkich ścieżkach. --
Hej, Czy jest sposob aby odsolować lub odmiutować wszystkie ścieżki?
Tak zaznaczasz po prostu ctrl+a i dajesz solo lub mute
Nie powinno mieć znaczenia. Jest skrót do unsolo i unmute all tracks, ale nie pamiętam jaki.
Pitef — Post 232 of 596
2023-01-14 14:03
w najnowszej osarze to jest Lewy Alt + F5 6 i 7 analogicznie do Mute, Solo i Armed.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D
Hej! Da się jakoś przy nagrywaniu podkastu podpiąć gadanie nvda, żeby wychodziło razem z głosem na nagraniu? Bo tak szukam i szukam, i nie wiem, jak to ugryźć.
Pitef — Post 235 of 596
2023-01-18 20:08
Bez jakiego mixera albo interface będzie ciężko. możesz prubować ze stereomixem ale to @Daszek może coś powie
Ewentualnie wirtualne kable.
Scarlett 2i2 mam. Styknie?
Pitef — Post 238 of 596
2023-01-19 08:01
nigdy nie musiałem robić takich zabiegów. Najlepiej poczytaj o czymś takim, jak ReaRoute.
zywek — Post 239 of 596
2023-01-19 09:19
Nie styknie. :D wirtualne kable pozostają, przecież nvda nie skieruje na asio.
Ach, ta naiwność. XD Dobra, to z powrotem je zainstaluję. :D Dzięki. ;)