Widzę. Ok, dobra, już rozumiem. Jak przenosisz wątek, nie aktualizują się cache odnośnie ilości wpisów, stąd cała sprawa. I głupoty podaje. Problem naprawia się dopiero, jak ktoś coś napisze na jakimkolwiek forum, w jakimkolwiek wątku. Wtedy cachuje się forum od nowa i wszystko wraca do normy. Naprawię to, ale już nie dzisiaj.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
I mamy nową betę. Najważniejsze nowości: Obsługa rozpakowywania plików zip oraz 7z z poziomu menedżera plików Nowy system aktualizacji, zobaczycie po wydaniu następnej bety Bardzo prymitywne, ale jednak, przewijanie w forach głosowych, klawisz f4 podczas odsłuchiwania Nowy system odtwarzania rzeczy głosowych, mam nadzieję, że rozwiąże problemy ucinającego się dźwięku Podawanie pasków postępu przy co bardziej złożonych pobieraniach
Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Mamy nową betę z aktualizacjami playlist i poprawkami, ale jest problem. Te poprawki dotyczą aktualizatora, bo, eeee, w becie 7 oszalał. Więc, jak spróbujecie zaktualizować z bety 7 do 8, naprawdę nie wiem, co się stanie. Najpewniej Elten oszaleje. Ale sądzę, że po rozpoczęciu aktualizacji, czyli informacji, że Elten będzie uruchomiony ponownie i tak dalej, wystarczy w jakiś sposób zamknąć Eltena czy to z okna czy z procesów i powinno działać. Jak nie zadziała, krzyczcie, spróbuję pomóc. :)
#StandWithUkraine
Informuję, że aktualizacja, nie bez kłopotów, przeszła pomyślnie. Coś się crashował, ale dałam mu ok, nawet nie wiem na co, zamknęłam po kilka razy Elten bin z procesów, bo raz nie pomogło, bo trochę instalowało i krzyczało, żeby ponowić próbę, no to ja mu kilka razy killnęłam, no i w końcu poszło.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
A ja mam z dziewiątką bardzo dziwny problem- W menu głównym zamiast standardowego menu pojawiają się rzędy cyferek. Jak wejdziemy dalej to w podmenu już jest ok.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Dawid chyba uznał, że się pobawi i zrobił nam psikusa. Ja też tak mam. Wywołany, do tablicy. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Co do błędu z cyferkami, dokładnie, mały żarcik z mojej strony, bo coś tak poważne te betatesty... :) A czasem trzeba zrobić coś nienormalnego. :) Te cyferki to była wartość liczby pi. Na serwerze już beta 10 z normalnym menu, a także kilkoma poprawkami, bo zdążyłem z bety 9 raporty dwa faktycznych błędów dostać. :) Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine