witam, zadziałało, ale nie wiem czy tak ma być, czy nie f 4 trzeba nacisnąć, dziewięć razy, żeby przewinąć, ok kilka sekunt, gdyż po jedno razowym, naciśnięciu elten nie reaguje
Elten nie wysyła mi wpisu w tle, w sensi ak przejdę na inne okno, aby wysłać musze czekać na wysłanie w oknie Eltena, w klango tak nie było i mogłem podczas wysyłania robić inne rzeczy.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
--Cytat (daszekmdn: Elten nie wysyła mi wpisu w tle, w sensi ak przejdę na inne okno, aby wysłać musze czekać na wysłanie w oknie Eltena, w klango tak nie było i mogłem podczas wysyłania robić inne rzeczy.
-- Koniec CytatuTu muszę się zgodzić, to trochę wkurzające, że na każde pobranie musisz czekać.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Tak dopiero teraz rzuciło mi się, że wątek nazywa się Elten 2.0. No cóż, nazwa już się zdezaktualizowała, zaraz ją poprawię. :) Tym czasem, mamy nową betę 11. Prócz kilku poprawek jest kilka nowości, chociaż pewnie raczej drobnych. Możliwe jest teraz rozpakowywanie również plików rar tak, jak obiecywałem. Z menu pod altem w plikach można też pakować pliki do formatów zip, rar, 7zip. Skrót cytowania wpisu zmieniony na CTRL+D, przepraszam za tą zmianę nawykow, ale CTRL+F był mi potrzebny. Bo od teraz pod skrótem CTRL+F znajdziecie wyszukiwanie w polach tekstowych. Coś jeszcze dodałem, ale zupełnie mi wyleciało z głowy, co to było. Jak sobie przypomnę, dam znać. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Aaa, już pamiętam. Nie edytuję poprzedniego wpisu na wypadek, gdyby ktoś już odczytał,, co się pojawi w co nowego. No więc, obsługa google translate. Co prawda mieliśmy już translator, CTRL+T dla szybkiego tłumaczenia, CTRL+SHIFT+T dla menu tłumaczeń, ale był to mało dokładny yandex. Wreszcie znalazłem dokumentację darmowego Google Translate API i ją zaimplementowałem. Znając Google, za jakiś czas API się zmieni. W przewidywaniu tego pozostawiłem starą obsługę Yandexa. Jeśli nie uda się połączyć z serwerem Google API, zwróci błąd albo nic nie zwróci, Elten automatycznie użyje Yandex API. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Uwaga! Z dniem 22 października zakończę wspieranie wersji Eltena poniżej bety 10 ze względu na nieco inną infrastrukturę. Za utrudnienia przepraszam i pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Nie, aktualizacja nie będzie możliwa, trzeba będzie cofnąć się do wersji stabilnej i z niej zaktualizować. Wersje od 2.0 do 2.043 będą dalej wspierane, kwestia dotyczy tylko wersji 2.1 Beta od 1 do 10. Pozdrawiam, aDP
#StandWithUkraine