Czasami nie działa mi co nowego. Podaje: nie ma nic nowego, a jak wchodzę na forum to mam nieprzeczytane posty w śledzonych wątkach. Albo jak coś robię na Eltenie to mówi: masz nowe wpisy w śledzonych wątkach, wciskam f10 i pojawia się komunikat: nie ma nic nowego.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Nie, błędy, jak są bety, zgłaszało się z reguły tutaj.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Na blogach, z tego co wiem, to jest nierealne, dlatego, że żeby tak się dało, wpis musiałby się chyba pobierać na dysk, a nie lecieć bezpośrednio ze strumienia, z internetu. Ale Dawid może szerzej się wypowie. :)
Niestety Angelika ma rację. Albo robimy opóźnienia i przewijanie, albo zachowujemy obecną płynność wszystkiego. Ale wtey niestety musimy przetwarzać w locie wszystko.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.