Usuń wpis masz tylko przy swoich postach, ale jak to wciśniesz to wyświetli ci się: nie masz odpowiednich uprawnień do wykonania tej operacji.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Btw. Mam propozycje zrobienia lokalnie przechowywanej historii wyszukiwania youtube, że np. dajemy sobie strzałka w dół i nam się historia naszych wyszukiwań pokazuje.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Nie sprawdzałęm, nie chcialbym żeby od tak komuś wpis poleciał. Aa jeszcze coś odkryłęm to się pokaze jeżeli rozwinę np. Gadaczka, potem zwinę i wtedy jest.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Tak, ale najważniejsze, że rzaden user nie pousówa postów.
aaa no właśnie nie. Wczoraj tak nie miałam, a dzisiaj tak mam. Mże to przez to, że u mnie f2 i te inne, to klawisze funkcyjne. F2 akurat odpowiada za sciszanie komputerowi głośności. iI tak na przykład chcąc zmienić nazwę jakigoś pliku, muszę dać shift f2. Ponoć coś trzeba by w biosie poprzestawiać. O ile dobrze dedukuję że to o tochodzi
To FN+F2 powinno pomóc. A zmiana nie koniecznie w BIOSie. Można to zmienić z poziomu systemu, w ustawieniach. Na niektórych laptopach też, na przykład na moim, jest skrót do przełączenia tego. U mnie, żeby klawisze F działały poprawnie, wystarczy wcisnąć kombinację FN+ESCAPE.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Uważam, że przydałaby się obcja usówania konta. Mam podejrzenie, że 1 użytkownik ma tu drugie konto chyba po banie. Stare konto nie będzie już używane, więc po co ma zaśmiecać serwer.
Nowa beta, piątka już. :) Tym razem żadnych poprawek ani nowych funkcji, a przepisanie części kodu pod nowy silnik. Przy okazji, można zacząć jego testy dla Windowsa, ale o tym zaraz napiszę w osobnym wątku. :)
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.