Elten 2 - betatesty
Wróć do Archiwum Eltena#381 piotrk77
witam.
u mnie nie działa yt ,pojawia się komunikat nie można odtwożyć tego pliku.
#382 lwica
cuż nie wiem osobiście nie używam yt na tym komunikatorze wystarczy mi yt przez mozille i tyle wiem
#383 piotrk77
ja też go nie używam w eltenie ale komuś to może być potrzebne.
#384 lwica
no to niech ta osoba pyta bo kto pyta nie błądzi możliwe, żę i ja zaczne używać tu yt ale jestem tu od
wczoraj i troszke sie nie znam ale nie pika mi żę cospiszesz tylko widze too jak przeglądam fora no ale
widocznie tak ma byćć
#385 daszekmdn
W złym wątku przuypadkowo, na rforum kultura zorbilo mi sięnagraj wpis
#386 lwica
no bo i tak sie zdarzać może, ale nie powinno nie wiem bywają poprostu jakieś błędy i nikt nie wie czemu
i dlaczego
#387 pajper
Hahahahahaha a to ciekawe. :D :D :D
W jakim wątku?
Ciekawym aż co by się stało, gdybyś nagrał. :D
PZDR
DP
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#388 lwica
pewnie by był nagrany :d ale pewnie i tak powstaną nie długo na forah glosowych wątki typu kultura i
sztuka itp więc wiesz poprostu pokierowal się wuj komp tym co bedzie w przyszlości
#389 misiek
Dawidzie- jak możesz to daj tutaj znać jak naprawisz logowanie.
#390 lukasz1993258
niemoge dodawać nowegowego wpisu w wądku głosowym, pzdr
#391 daszekmdn
Co do wpisów głosowych na blogach jak to ma się po stronie strony? W sensie klienta webowego?
#392 lwica
mi tam to wszystko działa z tym dodawaniem na forah głosowych wpisów, więc nie wiem co Wam się dzieje.
#393 pajper
Jaki problem dokładnie?
PZDR
DP
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#394 lwica
abo ktoś pisal ż emu nie działa dodawanie wpisów
#395 lwica
a co do mnei przestało mi pikać, że nowy i dopiero jak lukam na fora to pokazuje nowy ale takto to nie
pika, zę ktoś coś pisze
#396 lukasz1993258
tzn mi chodzi oto, że wczoraj miałem coś takiego, że pare razy jak dałem dodaj wpisy, to było wysyłanie,
i natym się końcczyło. jak narazie działa.
#397 daszekmdn
On się po wysłaniu potrafi zawiesić i pomaga f9, a btw jest taka sytuacja że na blogu jak dodajesz wpis
audio czasem się nie odtwarza i musisz nagrywać po raz drugi
#398 lukasz1993258
i jeszcze dostrzegłem, że jak sie odsłuchóje wątku, to nieda sie tabem sie go wysłać. wogule niedziała.
mam namyśli wątek, który nagramy i od suchójemy.
#399 lwica
hihihi teraz w liście forów miałam tylko śledzone wątki a ponieważ nie dodałam nic to nic nie mogłam
zobaczyć wywaliłam eltena przez zakonczenie procesu no i dopiero po ponownym uruhomieniu jest jak powinno
być
#400 daszekmdn
Pewnie internet, co do owego pseudoprzywieszenia, jak skończysz słuchać to możesz wysłać.