no to niech ta osoba pyta bo kto pyta nie błądzi możliwe, żę i ja zaczne używać tu yt ale jestem tu od wczoraj i troszke sie nie znam ale nie pika mi żę cospiszesz tylko widze too jak przeglądam fora no ale widocznie tak ma byćć
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
pewnie by był nagrany :d ale pewnie i tak powstaną nie długo na forah glosowych wątki typu kultura i sztuka itp więc wiesz poprostu pokierowal się wuj komp tym co bedzie w przyszlości
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
On się po wysłaniu potrafi zawiesić i pomaga f9, a btw jest taka sytuacja że na blogu jak dodajesz wpis audio czasem się nie odtwarza i musisz nagrywać po raz drugi
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
i jeszcze dostrzegłem, że jak sie odsłuchóje wątku, to nieda sie tabem sie go wysłać. wogule niedziała. mam namyśli wątek, który nagramy i od suchójemy.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
hihihi teraz w liście forów miałam tylko śledzone wątki a ponieważ nie dodałam nic to nic nie mogłam zobaczyć wywaliłam eltena przez zakonczenie procesu no i dopiero po ponownym uruhomieniu jest jak powinno być