Działa to najprężniej z wszystkich fór głosowych jakie kiedykolwiek widziałem co do odsłuchu, jest łatwe intuicyjne szybkie i dość fajne, na klango trzeba było czekać zanim powiedziało lub w ogóle nieraz nic nie mówiło, a teraz? Tutaj? Tutaj na nic nie muszę czekać bo jest od razu wszystko! :) Dzięki. Dzień stał się ciekawszy i fajniejszy :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Zabrzmi, jak SOA, ale trudno, u mnie działa. :) Problem wynikał z tego, że uruchamiałem Eltena z poziomu IDE wraz z kompilatorem i, co się okazało, tam się automatycznie linkowało kilka bibliotek, które przy release trzebabyło podlinkować ręcznie. PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Zaobserwowałem dość śmiesznego buga moderacyjnego. Jak się usunie wpis z forum głosowego, zachowuje się ono jak zwykłe forum. To znaczy, mozna pisać normalne wątki tekstowe i wpisy. Nie jest to poważne, bo chyba moderatorzy tego nie zrobią, ale poprawię przy okajzi bety 43. PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Witajcie. 2 bugi znalazłem. Pierwszy to taki że gdy przełączę karte dźwiękową to forum na nią się nie przełącza a drugi, to to, ze nie da się kliknąć w owe anuluj przy tworzeniu wątku.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
zaktualizowałam eltena po czym posiedziałam chwilę na forum wyłączyłam eltena z powodu tego, że się zawiesił kiedy uruchomiłam go ponownie znów ukazał się komunikat o ubdacie.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
no ok ale wiesz Dawidzie pisałam do innych, czy też tak jest. Po za tym teraz jestem po kolejnym szczęśliwie przeprowadzonym ubdacie. Idę jeszcze raz się resetnąć, zobaczymy jakie efekty mi to da, postaram się za chwilkę zrelacjonować, więc zw
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.