@lwica i dobrze, tutaj wrzucajcie info o błędach. Tak mi prościej to przeglądać. O raport poprosiłem wyjątkowo, bo wraz z nim dostaję więcej informacji o konfiguracji itp. Co mi pomaga ustalić przyczyny problemu, kiedy nie jest powszechny. @lukasz1993258 @daszekmdn problem zauważony, poprawka powinna być w beta 40, mam nadzieję w ten weekend. PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Łysy, chyba znalazłem sposób na rozwiązanie waszych problemów. Dajcie mi kilka dni. Zarówno tych z tematami dźwiękowymi, jak i z niemożnością zalogowania. PZDR DP
#StandWithUkraine
Kolejno, kolejno. :) Dzisiaj, właściwie pół dzisiaj pół wczoraj, przesiedziałem nad kodem jakoś z osiem godzin. :) Ale jestem zadowolony, fora głosowe działają. :) A to oznacza, że jeszcze blogi głosowe i nowa beta. :) Kto wie, może wyrobię się z nią jeszcze w tym tygodniu? Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Chat jest zbugowany, nic się nie robi jak się pisze wiadomość, ostatni raz byłem na nim dawno a cały czas ostatnią wiadomością było że opuściłem dyskusję.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Witajcie! Fora głosowe działają owiele lepiej, niż na klango, są bardzo stabilne i mają co najważniejsze daty wpisów, ale kliknąłem by nagrać jakiegoś testa a tutaj mówi, że elten recorder bin przestał działać
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
This site uses cookies to enhance your experience.