Integracja Eltenowiczów

ulubione jedzenie

Założony przez balteam 340 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Strona 5 z 17

Ja też sera feta nienawidzę, zwłaszcza sałatek z fetą. No, Marcysiu, dobrze że mi przypomniałaś o karpatce, bo chyba o niej nie napisałem :) Schabowe a w szczególności filety z kurczaka ubijane tak jak schabowe też bardzo lubię, tym bardziej jak są ubite na grubo
Pieniądze to nie wszystko.

co do shaboszczaków wolę cienkie.

#83 1 polubienie

Feta! Pyyyycha!

W sałatkach, owszem. Ale tak samą wziąć, i jeść. Au! Za słone toto dla Mnie, nie zjadła bym samego, za żadne skarby.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Feta feta feta- feta jak tableta.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Taak, nikt mnie nie zrozumie :D, ale dla mnie jest pyszna!

Ja nie mówie, że nie dobra. Ale tak samą jeść,było by MI trudno, bo za słone.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Dokładnie, za słone, i w żadnym rodzaju serafety nie lubię, nie gardzę po prostu,dla mnie za dużo soli, nie lubię jak jezenie jest przesłodzone lub przesolone.

ja lubie ser feta i oliwki

#90 1 polubienie

Ser żółty przypieczony w piekarniku, frytki, wszelakie mięso, oliwki. W ogóle moje podstawowe danie obiadowe składa się z ziemniaków, mincha i najprostrzego sosu i cinkciarz już wpitala. Schabowy tak. I po co ja tu zajrzałem? Teraz jeść się chce :D . O. I tosty jeszcze mogę na tony.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#91 2 polubienia

o nie tylko nie oliwki.
marzenia się spełniają.

#92 1 polubienie

oliwki spoko. Jak dla mnie też najprostrze dania najlepsze, frytki, zchabowy i gitara gra.

#93 2 polubienia

schabowy i frytki spoko.
marzenia się spełniają.

Uooo nie nie lubie schabowych, wogle z mięsem nie przepadam.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Tutaj nawiązuję do wątku przepisy, i tak zapytam z ciekawości: lubi ktoś z was dynię pod jakąkolwiek postacią? Ja znam raptem jedną osobę, która za tym przepada.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#96 1 polubienie

Ja jedynie lubię pestki z dyni, samej dyni wprost nie cierpię

#97 1 polubienie

pestki z dyni tak, ale dyni nie.
marzenia się spełniają.

#98 1 polubienie

a ja lubię placki z dyni i zupę .

Zupa dobra. A my w szkole z nauczycielem robiliśmy frytki dyni, ale nie polecam. Takie dziwne.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

#100 1 polubienie

ja tesz tylko pestki z dyni