Integracja Eltenowiczów

ulubione jedzenie

Założony przez balteam 340 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Strona 17 z 17

Z mikrofali i gotowane faktycznie niedobre.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#322 2 polubienia

Sojowe kotlety to trzeba umieć przygotować, niestety.

A jak lubicie jeść placki ziemniaczane? z cukrem, keczupem z innym sosem czy po prostu chrupać same?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Ja lubie z cukrem, ketchupem, śmietaną i cukrem, a jak są dobrze wysmarzone i chrupiące to i bez niczego.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#325 2 polubienia

Ja lubię tylko same, placki ziemniaczane z cukrem to tak dla mnie jak herbata z solą

Co ciekawe, gdy byłem mały tylko z cukrem, aktualnie z solą, ewentualnie odrobiną magi i piepszu.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Lubię z ketchupem, i cukrem. czasami.
marzenia się spełniają.

Z kwaśną śmietaną, ewentualnie z cukrem, bardzo chętnie z sosem pieczarkowym lub mięsnym. <3

-- (misiek):
Co ciekawe, gdy byłem mały tylko z cukrem, aktualnie z solą, ewentualnie odrobiną magi i piepszu.

--
Ooo, misiek muszę spróbować.

Ze śmietaną też polecam, ale z ketchupem to ja nawet frytek nie lubię.

Tylko nuggetsy i frytki pieczone w piekarniku z ketchupem mniaaam.

-- (misiek):

--
Senter San

#332 1 polubienie

Frytki pieczone w piekarniku?
-- (djsenter):

-- (misiek):

--

--

A no mozna
-- (misiek):
-- (djsenter):

-- (misiek):

--

--

--
Senter San

Przecież to jakieś takie jałowe wyjdzie.
-- (djsenter):
A no mozna
-- (misiek):
-- (djsenter):

-- (misiek):

--

--

--

--

Spóbuj, nie są złe :D
-- (misiek):
Przecież to jakieś takie jałowe wyjdzie.
-- (djsenter):
A no mozna
-- (misiek):
-- (djsenter):

-- (misiek):

--

--

--

--

--
Senter San

#336 5 polubień

Ja nie mam nic przeciwko frytkom z piekarnika, serio nie są złe.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#337 1 polubienie

Ale pewnie, ze nie. Tak samo z frytkownicy beztłuszcowej, w której wszystko jest przecież smażone zarąbiście gorącym powietrzem.

#338 1 polubienie

A zawsze jak dla kogoś będą za jałowe to przed włorzeniem ich do piekarnika może skropić olejem, czy czego kto używa do smarzenia. Ja nie kropie niczym.
Cormac McCarthy, "Droga"

#339 1 polubienie

dla mnie frytki tylko i wyłącznie smażone na tłuszczu z piekarnika co prawda nie są złe ale jednak to nie to samo

#340 2 polubienia

Ja jestem dziwna, bo placków ziemniaczanych nie lubię w ogóle, a frytki już tak, ale z solą i ketchupu raczej nie używam, no i zdecydowanie wolę smażone, te z piekarnika są dla mnie nijakie takie. Jeśli chodzi o kotlety sojowe, to prawdą jest, że trzeba je dobrze przygotować i doprawić, żeby nie były nijakie. Najpierw się je wygotowuje w bulionie ważywnym, jeśli ktoś nie jest weganinem, to może chyba nawet w mięsnym i dopiero po takim wygotowaniu się je smarzy, można też dodać trochę sera, jeśli ktoś go jada i lubi, a jeśli nie, to można posypać jakąś fajną przyprawą. Są smaczniejsze.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.