[18 plus] alkohol
Wróć do Inne#161 Agata.d
Ja kiedyś się zatrułam cytrynówką. Od tamtego czasu nie mogę znieść nawet jej zapachu.
#162 klonowiak
e cytrynówka to raczeej dla naszej pięknej płci
#163 misiek
Bo to najgorszy syf. Z dwojga złego już wolę Krupnik.
-- (Agata.d):
Ja kiedyś się zatrułam cytrynówką. Od tamtego czasu nie mogę znieść nawet jej zapachu.
--
#164 djsenter
Piłem ja ostatnio cytrynówkę z lemoniadą, naprawdę fajnie wchodziła i przyjemnie się piło.
#165 misiek
A jeszcze przyjemniej kopała?
#166 djsenter
W sam raz :D
#167 cinkciarzpl
Cytrynówka to zdradliwa jest. Wjeżdża jak soczek. :P
#168 djsenter
To jeszcze nic, polecam rum ananasowy z colą
#169 Zuzler
A ja Malibu z soczkiem ananasowym. <3
#170 klonowiak
a ja prostego wiskacza
#171 djsenter
@Zuzler malibu jest zajebiste, zdaje się komponować z wszystkim, a i czyste jest niczego sobie
#172 Zuzler
Tylko, kurua, droogie troszkę. :(
#173 misiek
Taa, a potem skutki opłakane.
-- (cinkciarzpl):
Cytrynówka to zdradliwa jest. Wjeżdża jak soczek. :P
--
#174 MarOlk
@Zuzler, kiedyś aromatyzowałem biały rum wiórkami kokosowymi prażonymi na patelni. Malibu toto oczywiście nie było, ale fajnym kokosem było czuć.
#175 Postukujacy
Odkryłem morelową Soplicę
#176 fraaneek
Atak hmielu z kija. Ewentualnie 1na100 jak komuś sam smak wystarczy.
Przy okazji mam pytanie o bezalkoholowe, niesmakowe. polecicie coś fajnego? Książęce IPA i Okocim są nawet OK.
#177 papierek
Soplice smakowe, w ogóle większość żabkowo biedronkowych wódek smakowych jest bardzo średnia.
-- (Postukujacy):
--
#178 camila
Oj tam oj tam - ja bardzo chętnie team pigwówka i tylko ona jest znośna. ;) ale ja wyjadam surową pigwę, więc to na inny temat. Na ostatniej imprezie poznałam też moc przeochydnych energetyków z wódką, co wchodzi gładko i przy okazji jest zdradliwe - ze sporą ilością THC w ciągu dnia i codzienną porcją opioidów. Nie pamiętam jak dotarłam do domu.
#179 MarOlk
Z bezalko to ostatnio Carsberga zerówkę piłem i raczej mi smakowało, bo przypominało zwykłe piwo. Nienajlepsze, ale zawsze.
-- (fraaneek):
Atak hmielu z kija. Ewentualnie 1na100 jak komuś sam smak wystarczy.
Przy okazji mam pytanie o bezalkoholowe, niesmakowe. polecicie coś fajnego? Książęce IPA i Okocim są nawet OK.
--
#180 Agata.d
Bleee. Obrzydliwość. Z tego typu wódek jedynie malinowa i wiśniowa mi wchodzą, a i tak pije je raczej w drinku.
-- (Postukujacy):
--