Inne

[18 plus] alkohol

Started by balteam 218 posts last post 1 year ago Page 9 of 11

Ja kiedyś się zatrułam cytrynówką. Od tamtego czasu nie mogę znieść nawet jej zapachu.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

e cytrynówka to raczeej dla naszej pięknej płci

Bo to najgorszy syf. Z dwojga złego już wolę Krupnik.
-- (Agata.d):
Ja kiedyś się zatrułam cytrynówką. Od tamtego czasu nie mogę znieść nawet jej zapachu.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Piłem ja ostatnio cytrynówkę z lemoniadą, naprawdę fajnie wchodziła i przyjemnie się piło.
Senter San

A jeszcze przyjemniej kopała?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#166 1 like

W sam raz :D
Senter San

#167 2 likes

Cytrynówka to zdradliwa jest. Wjeżdża jak soczek. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

To jeszcze nic, polecam rum ananasowy z colą
Senter San

A ja Malibu z soczkiem ananasowym. <3

a ja prostego wiskacza

#171 1 like

@Zuzler malibu jest zajebiste, zdaje się komponować z wszystkim, a i czyste jest niczego sobie
Senter San

Tylko, kurua, droogie troszkę. :(

#173 1 like

Taa, a potem skutki opłakane.
-- (cinkciarzpl):
Cytrynówka to zdradliwa jest. Wjeżdża jak soczek. :P

--

@Zuzler, kiedyś aromatyzowałem biały rum wiórkami kokosowymi prażonymi na patelni. Malibu toto oczywiście nie było, ale fajnym kokosem było czuć.

#175 1 like

Odkryłem morelową Soplicę
INFP

#176 1 like

Atak hmielu z kija. Ewentualnie 1na100 jak komuś sam smak wystarczy.
Przy okazji mam pytanie o bezalkoholowe, niesmakowe. polecicie coś fajnego? Książęce IPA i Okocim są nawet OK.
Harmonię w domu zapewni akordeon.

Soplice smakowe, w ogóle większość żabkowo biedronkowych wódek smakowych jest bardzo średnia.
-- (Postukujacy):

--
po co mi sygnatura?

#178 1 like Edited

Oj tam oj tam - ja bardzo chętnie team pigwówka i tylko ona jest znośna. ;) ale ja wyjadam surową pigwę, więc to na inny temat. Na ostatniej imprezie poznałam też moc przeochydnych energetyków z wódką, co wchodzi gładko i przy okazji jest zdradliwe - ze sporą ilością THC w ciągu dnia i codzienną porcją opioidów. Nie pamiętam jak dotarłam do domu.
ENFP

Z bezalko to ostatnio Carsberga zerówkę piłem i raczej mi smakowało, bo przypominało zwykłe piwo. Nienajlepsze, ale zawsze.
-- (fraaneek):
Atak hmielu z kija. Ewentualnie 1na100 jak komuś sam smak wystarczy.
Przy okazji mam pytanie o bezalkoholowe, niesmakowe. polecicie coś fajnego? Książęce IPA i Okocim są nawet OK.

--

Bleee. Obrzydliwość. Z tego typu wódek jedynie malinowa i wiśniowa mi wchodzą, a i tak pije je raczej w drinku.
-- (Postukujacy):

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.