Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Smakuje jak szczyny ze spirytusem, nie wiem, jak można to pić, ale wszystko kwestią gustu, mówią, że de gustibus non est disputandum. Ja tam wolę czarną dziurę, szkoda, że tylko dwa razy w roku ją można dorwać.
wiem, trzymałem, wbrew pozorom fajniejszy jaki jest wtey. to są piwa których nie boję się trzymać za długo
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Lubie wino, ale koniecznie słodkie albo chociaż półsłodkie. Z drinków Mojito i whiskey, choć ono wchodzi mi najlepiej albo z tymbarkiem, albo z sokiem porzeczkowym, z kolą nie przepadam. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
To ja w sumie zrobię update bo tu pisałem jak nie wiedziałem zbyt wiele o fajnych alko. Z piw najbardziej Kozel Zatecki i Łomża, inne to jakieś takie nie takie chyba, że owocowe. No, chyba, że rzemieślnicze mało znane fajnie się testuje. Z wódki czysta w drinkach. Smakowe męczą. Whisky mogę wypić, ale raczej nie z colą , bo to tragedia jest. Wina wszelkie w tym grzane zawsze chętnie ale raczej z płcią przeciwną. Jak z kumplem wolę kupić flaszkie. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
A ja się ostatnio chyba przepiłem i teraz sławię trzeźwym bycie. ;)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.