[18 plus] alkohol
Back to Inne#201 MarOlk
Porterek to do delikutaśnego sączenia. A co do ipek to nie przepadam za tymi wykastrowanymi z goryczki, choćby pachniały nieziemsko.
#202 misiek
Tak z ciekawości, Porterek ile ma procent?
#203 MarOlk
Porter bałtycki, no gdzieś od 9 w górę
#204 daszekmdn
O kurde, to ja to biere jak kopie.
#205 EugeniuszPompiusz
Daszek, tylko to po dżentelmeńsku kopie. uważaj!
#206 zywek
Smakuje jak szczyny ze spirytusem, nie wiem, jak można to pić, ale wszystko kwestią gustu, mówią, że de gustibus non est disputandum. Ja tam wolę czarną dziurę, szkoda, że tylko dwa razy w roku ją można dorwać.
#207 MarOlk
A to zależy jaki porter. ten przetrzymany, nawet po terminie przez rok czy dwa traci swój zadziorny, spirytusowy charakter.
#208 EugeniuszPompiusz
wiem, trzymałem, wbrew pozorom fajniejszy jaki jest wtey. to są piwa których nie boję się trzymać za długo
#209 misiek
Piwo pędzone na sprycie :XD
#210 lwica
Lubie wino, ale koniecznie słodkie albo chociaż półsłodkie. Z drinków Mojito i whiskey, choć ono wchodzi mi najlepiej albo z tymbarkiem, albo z sokiem porzeczkowym, z kolą nie przepadam. :)
#211 daszekmdn
Ja wgl nie mogę nic z Colą pić bo mam na drugi dzień kaca nawet jak to nisko procentowe.
#212 daszekmdn
To ja w sumie zrobię update bo tu pisałem jak nie wiedziałem zbyt wiele o fajnych alko.
Z piw najbardziej Kozel Zatecki i Łomża, inne to jakieś takie nie takie chyba, że owocowe. No, chyba, że rzemieślnicze mało znane fajnie się testuje.
Z wódki czysta w drinkach. Smakowe męczą.
Whisky mogę wypić, ale raczej nie z colą , bo to tragedia jest.
Wina wszelkie w tym grzane zawsze chętnie ale raczej z płcią przeciwną. Jak z kumplem wolę kupić flaszkie. :D
#213 lwica
O tak, grzańce są wspaniałe, zdecydowanie. :)
#214 camila
Ostatnio piłam wódkę miętową z sąsiadem, i muszę powiedzieć, że nie była zła, w warunkach polowych, znaczy bez popitki i dodatkow.
#215 Zuzler
No jak bez dodatków, przecież z sąsiadem.
#216 camila
A to prawda. ;) Dodatek może nie klasy najwyższej, lecz mogę powiedzieć, że mój adwersarz byl całkiem ok.
#217 cinkciarzpl
A ja się ostatnio chyba przepiłem i teraz sławię trzeźwym bycie. ;)
#218 djsenter
Ja głównie mam przerzutkę na browce, jeżeli już piję. Będzie tak zapewnę do Sylwka.