EltenLink

#41 jamajka

Ktoś się bawił xboxem po tym, jak wyszedł już narrator po polsku? Działa to tam? Bo kiedyś trzeba było region zmieniać.

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2019-10-07 22:47

#42 patrykkubaszczyk Archived

Oj tam, nie ma dostępnych gierek na konsole.

2019-10-09 18:22

#43 johnson

Uważam, że może nie w pełni, ale jakieś tytuły się znajdą. Można posprawdzać jakieś Beatemup, łażone oczywiście lewo prawo,. W tekkenie 3 i 4 był całkiem fajny powiedzmy mini Beatemup Tekken Force. Rhythm Heaven, Soundvojager, czy jak to tam się nazywało. Kogoś może to dobijać, ale lubiłem męczyć się od czopontku do końca z kolejnymi muzykaliami typu Amplitude i Frequency. Nie wiecie, co tam są za kawałki? Ludzie gdzieś rozpisali cały soundtrack.

2019-10-19 21:22

#44 johnson

A tak z ciekawości starych MK. Widział ktoś przykładowo Mythologies? Warto na PS2 odpalić, czy lepiej się nie zabierać? Żeby nie było, jak by ktoś nie wiedział ten spinof jest na PSX.

2019-10-19 21:29

#45 johnson

Co do możliwości i wyglądu przenośniaków. Podobał mi się GBA SP. Otwierany, bardziej kieszonkowy od normalnego GBA i GBC i jak na takie cuś głośnik w miarę, chociaż na to pole między a, b i strzałkami mogliby wstawić coś lekko mocniejszego. Ciekawie z teorii zapowiadał się NDS. Czytałem, że cośtam z pseudo suroundem niby było. Dla nas tam co prawda nie ważne dwa wyświetlacze. Dostałem wersję slim, która cośtam niby miała lepsiejszego. Głośniki powinny na tą wielkość być mocniejsze, w wielu grach muzyka mono, od bidy w którymś NFSie brzęczące auta jakoś po kanałach latały. Dla mnie te sprzęty nie przebiją PSP. Głośniki co prawda do dupy, ale tu dźwięk porównywalny z PS2, no może przesadziłem z PSX. Stereo jak powinno być, razem z muzą. Może kogoś z deczka denerwować laser w tych ich śmiesznawych UMD, ale co tam. Jak ktoś lubi na słuchawkach siedzieć, to starczy. Muzy da się posłuchać. Ciekawiła mnie Vita. Jak to to wyglądało. Jakoś słuch o niej zaginął. Szkoda mi Dreamcasta. Sega miała całkiem fajny pomysł. Pierwszy raz zobaczyłem sprzęt, do którego mogłem podpiąć 4 pady. Oczywiście dto pudło w tej kwestii nie było pierwsze. Nie przemyśleli tu kilku kwestii i to ich hyba udupiło. Wymyślili se z Yamahą jakiś dziwny format płyt. Chcieli się tym hyba zabezpieczyć przed piraceniem. Kolejna sprawa. Pad miał kabel z przodu. Był sporych rozmiarów i miał taką dziurę na tyle, która pewnie jeszcze bardziej psuła mu wygląd, ja się tym nie przejmowałem. To były dwa sloty. Zrobili elektroniczną kartę pamięci. Mogłeś ją z pada wyjąć i gdzieś po cichu sprawdzić stany, ponoć były jakieś mini gierki, w które dało się na tym czymś grać. Zdaje mi się, że w jednego pada można było wpiąć dwie, ale to nie miało sęsu. Na górze pada była dziura, w której pokazywał się ekran, a drógi slot hyba był na coś wibrującego. Po tym, jak ich ostatnia konsola zakończyła żywot myślałem, że sega zacznie mieć problemy, ale jak widać źle japończykom nie idzie.

2019-10-19 22:20

#46 pates

ps Vita wygląda jak taki tablet, który po obu stronach ma ekrany, a na ramce gałkę i przyciski. Kolega ma

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2019-10-20 01:11

#47 johnson

A jak w kwestii dźwięku, grafy, ogólnie wydajności. Warto było brać?

2019-10-20 14:57

#48 pates

jemu się tam podoba

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2019-10-20 15:41

#49 die Archived

Oo psp to ja ostatnio mialem, i to nawed 2.
Najpierw streeta, ktury hyba spaliłem ładowarką, a potem 2004 kturego sprzedałem bo dokonywał self destrukcji, no morze nie self destrukcji ale trohe był nie stabilny, i urzywany więc no.
Zamierzam kupić sobie psp go, no i ogulnie ja nie grałem zabardzo na umdkah tylko z karty, bo sobie przerobiłem i w GTA LCS cisnołem, no i oczewiście emulacja i granie w gry z PS1. Gier z ps1 jakoś mi nieszło uruhomić, ale tesz jakoś desperacko nie prubowałem. Zato grałem w gry z gba na emulatorze tmpgba, no i gpsp ale to bardziej z widomkami

2019-11-17 18:35

#50 johnson

Właśnie interesi mnie, jak to złamać i odpalić gierki z psx, bo napewno do eksperymentów nie kupię tego śmiesznawego PS Classic, chociaż gdzieś tylko z zewnątrz bym obaczył. Rozwalił mnie news z wbiciem klawiatury, wciśnięciu esc i menu, w który mogłeś dodać obraz, ale jaki to nie wiem.

2019-11-20 15:26