konsole
Back to Dostępne gry video#21 nuno69
Jamajka, tak.
#22 mojsior
z tego co czytałem to narratora można odpalić już w PL.
#23 pates
ja mam ps2 tak wgl
#24 daszekmdn
A da się coś na tym?
#25 pates
mk, tekkena i wsumie jakoś w nfs jakoś
#26 patrykkubaszczyk Archived
nie są dla nas dostępne
#27 nuno69
Są. I nie stwierdzaj jak nie wiesz.
#28 pates
a zna ktoś fajne gry na ps2 właśnie?
#29 mojsior
ja grałem swego czasu w mortal kombat armagedon ale w dc by się pograło niestety konsoli nie posiadam.
#30 pates
dc?
#31 mojsior
tak dc mortal kombat dc universum dla ścisłości
#32 pates
a oto chodzi, myślałem że o inną gierkę
#33 pates
jakie jest najbardziej dostępne mk na ps2
#34 johnson
Mi tam najbardziej podobał się armagedon, co do dostępności jak se menu rozpracujesz tak będzie dostępna. Ja tera walczę z psxem na pc. W epsxe nie mogę tak fajnie se skonfigurować klawiszy jak jest w pcsx2, a kluczy w rejstrze to nic z tego nie czaję. Sprawdziłem jeszcze jakiś pcsx reload. Klawisze jakoś poszły. Chciałem odpalić tekkena i wydało mu się, że to nie jest iso czy jakoś tak, a ghost in the shella wogóle mi nie zauważył. Zapomniałem z polski zabrać odblokowanego ps2. Może wtedy ponawalałbym se w któryś z tytułów bez żadnej zabawy emulatorami. Ps3 gdzieś tu było a PS4 mały wziął i sprzedał. Chciałem obaczyć se tekkena 7, bo raczej pecetowskiej wersji ten komp mi za bardzo nie pociągnie.
#35 jamajka
Uwaga, nowy update przyniósł narratora w wersji polskiej na xbox. Ktoś przypomni, cóż mam uczynić, aby się pobawić? Znaczy, on działa, ale na czym sprawdzić jego możliwości jakiekolwiek?
#36 mojsior
hmm nic mi nie wiadomo żeby była jakaś gra która by wspierała narratora, mozżesz jedynie chodzić po systemie windows ale jezżeli chodzi o texty z gier i wszelakie menu to jedynie jakiś ocr ale nie jestem pewien czy takowy w narratorze jest.
Narratora uruchamiasz skrutem ctrl win enter
#37 mojsior
chociaż to jest konsola i tam narratora się włączać mozże inaczej
#38 jamajka
Włączanie, to jedno, już włączyliśmy, pytanie, po cóż może mi się przydać. xd
#39 nuno69
A no po to, że są gry któe obsługują go,m narazie tylko solitaire ale jako że jest nowe Microsoft Accessibility API to dużo gier będzie dostępnych. Na pewno Microsoft Studios będzie z tego korzystać.
#40 johnson
Forza Motorsport by im się chciało udostępnić, to wtedy bym się zastanowił.